Vesti

Predstavljen je novi Opel Vivaro

Električna verzija stiže sledeće godine

Opel Vivaro
1.94KPregleda

Treća generacija modela Opel Vivaro je nedavno premijerno predstavljena putem interneta. Ovaj model će početi da se prodaje krajem ovog meseca, a sledeće godine stiže i njegova električna verzija.

Opel Vivaro

Opel Vivaro je blisko povezan sa modelima Citroen Jumpy, Peugeot Expert i Toyota Proace. On će se prodavati u tri različite dužine: 4,60 m, 4,95 m i 5,30 metara. U najdužu verziju modela Vivaro se mogu smestiti predmeti dugači do čak 4,02 metara. Ovaj model ima 6,6 kubika kapaciteta za prtljag kome se može pristupiti otvaranjem zadnjih ili bočnih kliznih vrata. On takođe može podneti opterećenje od 1.400 kilograma, odnosno 200 kilograma više nego ranije. Takođe, njegov vučni kapacitet je 2.500 kilograma.

U Opel Vivaro ima dovoljno mesta za šest putnika. On je opremljen infotejnment sistemom sa ekranom dijagonale 7 inča. Najskuplje verzije, Elite, imaju navigaciju i podržavaju Android Auto i Apple CarPlay.

Tu su i novi sistemi bezbednosti: sistem za održavanje vozila u jednoj traci na putu, prepoznavanje saobraćajnih znakova, automatsko kočenje u hitnim slučajevima, tempomat i slično.

Ovaj model će se u Velikoj Britaniji prodavati po ceni od 24.301 evro za uvodnu verziju do 29.221 evro za Elite varijante.

Opel Vivaro

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery