AktuelnoEco GreenVesti

Livestream: Čekamo premijeru uživo Porsche Taycana Cross Turismo (VIDEO)

1.38KPregleda

Prenos uživo kreće u 16 časova.

 

Porsche, kao istinska nemačka marka, takođe je u misiji spasavanja karavana. Portfoliju proizvođača iz Cufenhauzena, pridružiće se verzija električnog Taycana s produženim krovom, pridružujući se na taj način Panameri Sport Turismo.

 

 

Mission E-Cross Turismo koncept će za par dana proslaviti svoj treći „rođendan“, ali Porsche ne želi da čeka subotu da bi skinuo veo s njegovog serijskog izdanka.

 

 

On će biti predstavljen danas u formi Taycana Cross Turismo, novog modela nemačke marke, koji se pre petnaestak godina činio prosto nemogućim – karavan povišenog klirensa, pa još s električnim pogonom.

 

 

Očekuje se da ovaj svestrani elektromobil pruži više prtljažnog prostora u poređenju sa sedanom, ali i više prostora u visini glava za putnike pozadi, zahvaljujući gotovo ravnoj liniji krova. Povišen klirens će Taycanu Cross Turismo omogućiti bolje „savladavanje“ loših puteva, a očekujemo da će integralni pogon biti standard. To znači da neće biti varijante sa zadnjim pogonom s jednim elektromotorom.

 

 

Novi model definitivno sjedinjuje praktičnost i performanse. Taj aspekt biva još izraženiji s Turbo i Turbo S primercima. Vazdušno ogibljenje će verovatno takođe biti standardno, pružajući ovom karavanu podesivi klirens, ali i novi CUV(„cross utility vehicle“) režim, skrojen za terensku vožnju.

 

Što se cena tiče, Taycan Cross Turismo će biti neznatno skuplji od ekvivalentne limuzine.

 

 

Vrele Gume

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery