970_250_eko
Vesti

Porsche Macan sa Sport i Sport+ paketima opreme kompanije TechArt

Tjuning

790Pregleda

 

Porsche Macan ne samo da je jedan od najlepših SUV modela proizvođača automobila iz Štutgarta, već je i jedan od kompaktnih krosovera sa najboljim upravljanjem.

Redizajn kroz koji je prošao ovaj model pre par meseci je unapredio njegov spoljašnji izgled, posebno na zadnjem delu automobila, ali još uvek mu nedostaje nešto da bi bio jednako uspešan kao njegovi najveći konkurenti, modeli Range Rover Velar i Alfa Romeo Stelvio.

Tu upadaju novi Spor i Sport+ paketi opreme koje je za ovaj model spremila tjuning kompanija TechArt. Naime, ovi paketi su dizajnirani kako bi mogli da se montiraju na bilo koji Porsche Macan model, a dodatno unapređuju njegov dizajn i performanse.

“Jezgro” oba paketa je TechArt paket aerodinamičnih komonenti zahvaljujući kojima Macan dobija agresivniji izgled. Tu spadaju komponente od ugljenikovih vlakana, kao što su krovni spojler, poklopci retrovizora i prednji spojler (samo na Sport+ paketu). Tu su i proširenja na lukovima iznad točkova i nove TechArt Formula IV aluminijumske felne oko kojih se nalaze pneumatici namenjeni performantnoj vožnji.

Kada je reč o enterijeru, Macan sa Sport ili Sport+ paketom opreme dobija novi ergonomični, TechArt sportski volan prečnika 360 mm. On je obmotan kožom a ističu se i detalji od ugljenikovih vlakana. Tu su i ručno izrađene patosnice sa Sport ili Sport+ natpisom i oznaka kompanije TechArt na pragovima.

Oni koji žele da njihov Macan postane performantniji moraju da se odluče za Sport+ paket opreme koji unapređuje zahvaljujući novom izduvnom sistemu sa četiri izduvne cevi.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery