AktuelnoVestiZanimljivosti

Policija pronašla „automobilskog provalnika“ posle višenedeljne istrage (VIDEO)

1.14KPregleda

Policija u Torntonu u Nju Hempširu, radila je 24 časa dnevno na rešavanju serijskog obijanja automobila, da bi nadzorne kamere konačno otkrile krivca.

 

Sve je počelo pre par nedelja, ali istražitelji su imali problema da utvrde o čemu se radi, jer nije bilo otisaka prstiju niti bilo kakvih tragova koji bi ukazali da li se radi o pojedincu ili grupi lopova.

 

 

Kako se ispostavilo, postoji dobar razlog zašto „nevaljalac“ nije ostavio otiske prstiju: njegove „ruke“ su prekrivene krznom, jer radi se o jednom medi.

 

Dotični crni medved o kojem je reč je pravi stručnjak, jer mu je uvek polazilo „za šapom“ da napusti lice mesta bez ostavljanja tragova koji bi ukazivali na njegov identitet. Doduše, izvesna šteta je napravljena, poput oštećenja odbojnika na jednom vozilu, ali mimo toga, mahom je „stručno“ provaljivao u vozila, tražio da li ima nešto da se „čalabrcne“, a zatim bi odlazio.

 

 

Lokalna policija kaže da medvedi prilaze automobilima u potrazi za hranom, te je zbog toga važno ne ostavljati u vozilu bilo šta što može da ih privuče. Medvedi imaju izuzetno oštro čulo mirisa, tako da mogu da odrede da li u automobilu ima hrane. Ukoliko ustanove da ima, provaliće u kabinu, naravno usput čineći štetu. Međutim, junak ove priče je uvek pazio na tuđu svojinu, trudeći se da ne ostavi bilo kakve ogrebotine.

 

 

Pored toga, lokalna policija upozorava stanovnike da ne ostavljaju smeće napolju, jer u suprotnom mogu da se nađu s nekim medom „oči u oči“. U tom slučaju treba stvarati buku bez panike ili bežanja. To ljudi uglavnom i rade, tako da susreti prolaze bez incidenata.

 

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery