AktuelnoVesti

Lista: najpopularniji modeli automobili na YouTubeu – Tesla dominira!

1.31KPregleda

Tesla možda nije okupirao liste najprodavanijih automobila, ali često pobeđuje na planu popularnosti.

 

CarInsurance.ae je sproveo novo istraživanje nakon analize pretrage na YouTubeu, vezane za 532 najpopularnijih modela automobila 71 marke. Studija otkriva koja su to najpopularnija vozila na YouTubeu, a Tesla ubedljivo dominira.

 

Kada je reč o proizvođaču iz Kalifornije, on nije u vrhu po pitanju prodaje, posebno kada govorimo o perjanicama u vidu Modela S i Modela X. Međutim, Model 3 redovno nadmašuje direktne rivale. Pored toga, on je 16. najbolje prodavani model na svetu! Takođe, prodaja Modela Y ubrzano napreduje.

 

 

Opšte je poznato da broj porudžbina nadmašuje Tesline proizvodne kapacitete. Izveštaji govore da je ova marka već na početku drugog kvartala rasprodala sve kapacitete vezane za taj kvartal. Sada kolaju glasine da je Tesla Model Y takođe gotovo rasprodat do kraja trećeg kvartala 2021.

 

Da bi se jedan automobil prodavao dobro, mora da bude popularan. Naravno, to nije nužno i preduslov, ali u velikoj meri pomaže. Tesla se ne reklamira na tradicionalan način, tako da mu je veoma važno da se o njegovim automobilima priča i da im se podiže popularnost. Na sreću za kalifornijskog proizvođača, njegovi ljubitelji, vlasnici njegovih automobila i influenseri na društvenim mrežama, pomažu u promovisanju brenda. Čak i ako ne promovišu Teslu, pa čak i ako su u pitanju neke negativne kritike, kompanija Ilona Maska je u centru pažnje, što i jeste cilj.

 

 

S tim u vezi, količina informacija na internetu i diskusija u vezi s Teslom, na istorijskom je vrhuncu. Proizvođač iz Palo Altoa ima četiri modela među 10 najpopularnijih na YouTubeu! Naravno, prvo mesto zauzima Model 3. Jedan od modela čak i nije u proizvodnji, a zauzima verovali ili ne 2. poziciju. Naravno, pretpostavljate da je reč o Tesla Roadsteru.

 

Tesla je čak na drugom mestu u prvih 10 kada je reč o najpopularnijem proizvođaču automobila. Jedino je Lamborghini ispred, dok Tesla ima dvostruko veću pretragu od Ferrarija.

 

Da li još uvek sumnjate da su električni automobili budućnost?

 

Vrele Gume

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery