Vesti

Polestar 2 – Poznate cene po kojima će se prodavati u Evropi!

Konkurent Teslinom Model 3

Polestar 2
4.16KPregleda

Podbrend kompanije Volvo, Polestar, i zvanično je saopštio cene po kojima će se prodavati njegov novi model, Polestar 2.

Polestar 2

Polestar 2 će početi da se proizvodi početkom 2020. godine, a dostava prvih modela će početi od juna meseca iste godine. Potpuno električni model s pogonom na sve točkove i 300 kW/408KS ima bateriju od 78 kWh koji nudi izuzetnu fleksibilnost raspona i dinamičan pogon.

On takođe ima niz pomoćnih sistema za vozače. Tu spada i vrlo napredna verzija „Pilot Assist“ programa. On pomaže da se obezbedi da je pogon visokih performansi ujedno i bezbedan. Dugo očekivani infotejnment sistem koji pokreće Android Automotive OS je prvi u ovakvom tipu vozila. Ovo rešenje pruža najbolje digitalno iskustvo u automobilu s Google Assistantom, Google Maps i Google Play Store2. Time obećava zaista besprekoran digitalni doživljaj.

Cena Polestar 2 na najvećim tržištima Evrope će biti: Norveška: 469.000 NOK, Švedska: 659.000 SEK, Nemačka: 58.800 evra, Velika Britanija: 49.900 GBP, Holandija: 59.800 evra i Belgija: 59.800 evra…

„Izuzetan je interes za Polestar 2 otkad smo ga najavili početkom ove godine. Potvrđujući evropske cene, pokazujemo izvanrednu vrednost koju ovo vozilo visoke specifikacije predstavlja “, komentarisao je Tomas Ingenlat, izvršni direktor brenda Polestar.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery