Vesti

Pogledajte kako će izgledati enterijer modela VW Golf Mk8!

Zvanična fotografija

VW Golf Mk8
Golf Mk8
5.07KPregleda

Tokom godišnjeg sastanka deoničara kompanije, Volkswagen je obelodanio još par detalja o novoj generaciji modela Golf. Takođe, po prvi put nam je data i naznaka kako će izlgedati enterijer modela Golf Mk8. 

VW Golf Mk8

U poređenju sa sedmom generacijom, kabina nove, osme generacije izgleda potpuno drugačije. U njoj se ističe centralni ekran koji se, bar tako deluje, spaja sa ekranom instrument table. Takođe, na zvaničnoj dizajnerskoj skici vidimo i da će novi model imati manje dugmadi od prethodne generacije. Na donjem delu komandne table se ističu tanki otvori ventilacije.

Na centralnoj konzoli se ističe nekoliko pregrada za sitnice, uključujući i onu koja izgleda kao da je zapravo bežični punjač za mobilne telephone. Na osnovu fotografija bismo rekli i da je redizajnirana i ručica menjača. Tu je i novi multifunkcionalni volan.

Volkswagen je već objavio dizajnersku skicu spoljašnjeg dizajna nove generacije modela Golf. Time je otkriveno ono što smo već znali zahvaljujući špijunskim fotografijama. Znamo da će novi model imati evolucionarni dizajn sa novim farovima, manjom maskom (grilom) i agresivnijom haubom. “Padajući” krov sa skice se neće naći na serijskom modelu.  

VW Golf Mk8

Prema ranijim informacijima, Golf Mk8 će premijerno biti predstavljen u oktobru. Očekuje se da se on prodaje sa benzinskim i dizel agregatima. Takođe, očekuje se i plug-in hibridna varijanta.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery