Vesti

Peugeot 508 SW First Edition premijerno u Parizu!

Pariz 2018

893Pregleda

Peugeot je na Sajmu automobila u Parizu predstavio novo, ograničeno izdanje modela 508 SW koje nosi ime First Edition.

Ovaj model je moguće naručiti već od danas, a reč je o automobilu koji je baziran na modelu Peugoet 508 SW GT, a dolazi sa velikim izborom opcija. Informacije o ceni tek treba da budu objavljene.

Kada je reč o spoljašnjem dizajnu, najveća razlika između modela 508 SW First Edition i standardnih 508 SW modela jesu sjajno crna detalji oko maske (rešetke) hladnjaka i aluminijumske felne veličine 19 cola. Takođe, kupci će moi da biraju između dve dodatne boje spoljašnjosti, a to su Twilight Blue i Amazonite Grey.

Još uvek nema informacija o tome koliko će primeraka modela sa oznakom First Edition zapravo Peugeot proizvesti.

Kada je reč o enterijeru, ističu se aluminijumske papučice, jedinstveni pragovi sa imenom modela, kao i plavo ambijentalno osvetljenje. Kabinom dominira Nappa koža i detalji od ugljenikovih vlakana. Od opreme se ističe kamera za noćno snimanje, DAB digitalni radio i ekran veličine 10 inča osetljiv na dodir.

Ispod haube ovog modela se krije ili PureTech 225 S&S EAT8 radne zapremine 1,6 litara koji razvija 222 konjske snage, ili dvolitarski BlueHDi dizel agregat koji razvija 176 konjskih snaga.

Napomena: Trenutno imamo samo fotografije modela 508 SW Hybrid.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery