AktuelnoVesti

Opel za isporuku ODMAH

2.59KPregleda

Ljubav koja traje: Najprodavaniji Opel modeli dostupni odmah za isporuku!

 

 

Corsa: Nemački gradski automobil spreman za budućnost, spaja uživanje u svakodnevnoj vožnji s uzbudljivim tehnologijama velikog automobila 

• Crossland: Odvažno sofisticiran, usredsređen na praktičnost – komforni SUV savršen za one koji žele da izgledaju dobro dok se voze 

• Grandland: Opelova smela i čista filozofija dizajna transformisala je novi Opel Grandland u SUV kao nijedan drugi

 

Kupci i ljubitelji Opela, od danas mogu da kažu da se stvari vraćaju u normalu bar što se tiče mogućnosti i isporuke novih automobila ove marke.

 

Na Vama je samo da izaberete koji od atraktivnih modela najbolje odgovara Vašim potrebama. Najpopularniji Opelovi modeli Corsa, Crossland i Grandland dostupni su za isporuku odmah.

 

 

Želite naglašeniju dinamičnu, sportsku notu? U tom slučaju, Corsa je savršen izbor za vas zbog svog jedinstvenog dizajna sa specijalnim prednjim i zadnjim branicima, preciznom završnom obradom, sofisticiranim detaljima i visoko kvalitetnim materijalima vrhunske klase. Sportska instrument tabla fokusirana na vozača izgleda kao da pripada velikom automobilu i budi želju da odmah krenete na put.

 

 

Jednako privlačan je i elegantan, udoban Opel Crossland. Stil koji je spreman na sve. Od prepoznatljivog Vizora do čistog praktičnog enterijera, Crossland je SUV sa svakodnevnom fleksibilnošću i lepim dizajnom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pored toga što ćete dobro izgledati na putu dok se vozite, možete se isto tako dobro i osećati. Funkcionalnost enterijera poput kliznih zadnjih sedišta poboljšana je prilagodljivim sedištem koje je jednako udobno za kratka i duga putovanja.

 

 

Niste tipični … pa zašto bi onda bio SUV koji vozite? Kada kažemo da za novi Opel Grandland nema ništa tipično, mislimo to. Zahvaljujući autentičnom Vizoru, čistom novom dizajnerskom jeziku, novi Opel Grandland objedinjuje upečatljiv izgled, moćne, ali prefinjene performanse i inovativnu tehnologiju. Upoznajte SUV gde je svaka vožnja zaista izvanredna.
Požurite kod svog najbližeg Opel partnera i odaberite svoj novi auto – sportski, atraktivan, gradski ili komforan, moćan i potpuno atipičan – za koji god se budete odlučili, nećete pogrešiti!

 

Izvor: PR Saopštenje Opel

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery