AktuelnoVesti

Renault u Srbiji

2.13KPregleda

Grupa Emil Frey je 1. oktobra 2022. preuzela distribuciju vozila marke Renault i Dacia u Srbiji

 

Renault Grupa je 12. jula 2022. objavila da je sklopila dogovor o prodaji svoje filijale u Srbiji zadužene za aktivnosti uvoza i distribucije vozila marke Renault i Dacia. 

 

Grupa Emil Frey je 1. oktobra 2022. godine i službeno preuzela distribuciju brendova Renault Grupe u Srbiji. Postojeća kompanija Renault Nissan Srbija, d.o.o. u novoj organizaciji menja naziv i postaje Keos d.o.o. Beograd.

 

 

Kao deo “Renaulution“ plana, Grupa Renault revidira šemu distribucije. U tom smislu, postignut je dogovor između Grupe Renault i Grupe Emil Frey za preuzimanje poslova distribucije Grupe Renault u Srbiji. Ovom transakcijom, Grupa Renault ima za cilj dalje jačanje pozicije na lokalnom nivou zahvaljujući efikasnom modelu poslovanja koji podržava i komercijalne ambicije i zahteve u pogledu zadovoljstva kupaca.

 

 

Grupa Renault je odabrala Grupu Emil Frey zbog visoke stručnosti u oblasti distribucije automobila. Oni će iskoristiti veštine lokalnog tima i snažno partnerstvo sa prodajnom mrežom.

 

Za kupce vozila i klijente servisa, promena vlasnika ne predstavlja nikakvu promenu jer će sve aktivnosti na srpskom tržištu nastaviti da se sprovode preko već dobro uhodane prodajno-servisne mreže. Kompanija Renault Nissan Srbija, d.o.o., u novoj organizaciji menja ime i postaje Keos d.o.o. Beograd. Novo društvo nastavlja da radi na istoj adresi kao i do sada, a zbog promene naziva kompanije menjaju se samo email adrese zaposlenih.

 

 

Operativno vodjenje komapnije Keos d.o.o. preuzima izvršni direktor Milan Belin. Funkciju direktora prodaje i marketinga u Srbiji obavlja Vladimir Jeremić, a direktor postprodaje je Nenad Pumpalović.

2 Komentara

  1. Iskreno se nadam da ce zameniti ili barem dovesti u red vecinu dilera u Srbiji. Konkretno usluga u Nisu u auto servisu Krunic je neverovatno ocajna, iako sam nasao par vozila koja bi bila po mojoj meri, nisam se usudio da auto kupim tu, jer stvarno je jedno jako lose iskustvo tamo servisirati i odrzavati auto, neljubaznost, upitna strucnost sve je jako lose. Od par prijatelja znam da nije mnogo bolje generalno u celoj mrezi pogotovo juzna i centralna Srbija.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery