AktuelnoVesti

LUKOIL ECTO Karavan

2.91KPregleda

LUKOIL i još više popusta do kraj godine

 

Voleli bi ste da gorivo plaćate jeftije ? Onda ne smete propustiti da pročitate ovaj tekst. 

 

Prvi Ciklus akcije Lukoilovog ECTO karavana je završen. Ali karavan ide dalje.

 

U okviru promocije „Koristi aplikaciju, iskoristi akciju“ Učesnik u akciji ostvaruje pravo na popust od dodatnih 7 dinara po litru ECTO goriva. 

 

Do kraja godine (28.12.2022) u okviru jedinstvene promocije kompanija LUKOIL SRBIJA na 27 svojih benzinskih stanica u Novom Sadu, Beogradu, Kraljevu, Nišu, Kragujevcu i Valjevu potrošačima, korisnicima mobilne aplikacije LUKOIL SRBIJA, nudi posebne pogodnosti.

 

U prоmоtivnoj аkciјi mogu da učestvuju vlаsnici kаrticе lојаlnоsti LUKОIL SRBIЈА АD, kоrisnici mоbilnе аplikаciје LUKОIL SRBIЈА kојi u pеriоdu prоmо-аkciје kupe bilо kоје vrstu ECTO gоrivа.

 

Dodatni popust od 7 dinara se sabira sa redovnim popustom na koji učesnik ima pravo po osnovu korišćenja kartice lojalnosti, u skladu sa važećom skalom popusta za korisnike kartice lojalnosti LUKOIL SRBIJA. 

 

Ukoliko još niste instalirali LUKOIL mobilnu aplikaciju, sad je pravi trenutak za to. Za prvu registraciju dobijate po 50.000 bodova, što je u nominalnoj vrednosti 500 dinara.

 

Akcija važi od 01. oktobra do 31. oktobra 2022. godine ili do trenutka dostizanja broja od 1.000 novih registracija. Pravila za trošenje bodova su ista kao u redovnom programu lojalnosti

 

 

I ovo nije kraj akcijama. Na LUKOIL benzinskim stnicama do kraja oktobra očekuje vas kombo Julius Meinl kafa i krem bananica za samo 139 dinara.
Tu je bogata ponuda asortimana robe široke potrošnje, LUKOIL motornih ulja kao i mogučnost kupovine i dopune tagova.

 

Akcija traje po sedam dana u svakom gradu. Zato obavezno proverite kada ECTO karavan stiže u Vaše mesto.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery