AktuelnoVesti

Opel Vivaro kamper

2.69KPregleda

Za urbane skitnice

 

 

 

OPEL Vivaro dosad je uglavnom bio poznat kao svestrano vozilo za mnoge namene. Međutim, Vivaro može biti puno više – u verziji „Alpincamper“ sada je praktičan i udoban kamper.

 

Ekipa stručnjaka i firme Alpincamper pretvara najprodavanije Opelovo komercijalno vozilo u lepo opremljen kamper, koji nudi osnovni kofor za urbane skitnice i dostupan je kupcima u dve verzije. Alpincamper Vivaro 2 nudi dovoljno prostora za dva putnika, dok Alpincamper Vivaro 4 može smestiti do četiri osobe.

 

 

 

 

 

Alpincamper Vivaro odlično je pripremljen za vožnju po neravnim cestama zahvaljujući Opelovom paketu za zahtevne uslove vožnje koji uključuje 25 milimetara veći razmak od tla i kontrolu proklizavanja Intelli-Grip koji pomaže u vožnji po pesku, blatu i snegu.

 

 

Pokreće ga standardni dizel motor od 2,0 litre, sa 106 kW/145 KS uz 370 Nm obrtnog momenta sa automatskim osmostepenim automatskim menjačem

 

 

Alpincamper Vivaro 4 ima dovoljno mesta za celu četvročlanu porodicu. Kamper ima dva dodatna sedišta pozadi, uključujući Isofix opremu za najmanje putnike, što ga uz vozačevo i suvozačevo sedište koje se može okretati čini savršenim za svakodnevna putovanja u grad. Nakon dolaska na cilj, klupa za odmor može se u nekoliko sekundi pretvoriti u bračni krevet veličine 1,20 x 1,95 metara. Uz to, podizni krov ispod kojeg možete udobno stajati ili od njega napraviti površinu za ležanje također ima dimenzije 1,20 x 1,95 metara. Za penjanje ili silaženje s gornjeg ležaja moguće je iskoristiti prednje sedište. S gornjeg „sprata“ možete uživati ​​u pogledu na prirodu kroz tri velika prozora.

 

 

Alpincamper Vivaro 4 takođe sadrži kuhinjski modul s prostorom za odlaganje i sudoper s automatskom slavinom i rezervoare za svežu i otpadnu vodu. Kompresorski frižider smešten je u kuhinjskom modulu takođe kao deo standardne opreme. Prenosni butanski šporet s jednim plamenikom napaja se iz boce.

 

 

Boravišni prostor je dodatno izolovan kako bi noćenje u hladnijim delovima godine zahvaljujući dodatnom Webasto grejaču bilo ugodno i toplo.

 

Dodatnu opremu zaokružuju litijumska baterija s pojačivačem punjenja u skladu s normom EURO 6, spoljni i unutarnji priključak od 220 V i punjač za drugu bateriju.

 

 

Cena Opel Vivaro Alpincamper startuje od 49.000 evra.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery