Vesti

Opel Insignia na specijalnoj akciji, po neverovatnoj ceni!

PR Saopštenje

Opel Insignia Grand Sport
7.74KPregleda

Opel Insignia, lider u svojoj klasi i perjanica celog brenda, nalazi se na specijalnoj akciji. Naime,  ona je  kupcima sada dostupna po ceni od 19.990 evra!

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia predstavlja pravo remek delo. Zahvaljujući novoj arhitekturi ona ima prostraniju kabinu, kao i jedinstvenu paletu najsavremenijih inovacija i luksuznih elemenata. Konstruktori i dizajneri su uspeli da olakšaju Insigniju za čak 200 kilograma. Istovremeno je povećano međuosovinsko rastojanje za 32 mm. Ona ima širi trag točkova za 11 mm i za 29 mm je bliža tlu. Sve to je čini atraktivnijom, dinamičnijom u vožnji i udobnijom za putnike. Vodeća limuzina iz Opel porodice brine o bezbednosti putnika i pešaka uz pomoć svojih vrhunskih naprednih sistema zasnovanih na funkcionisanju kamere.

Sigurnu i udobnu vožnju Insignia omogućava i zahvaljujući bogatom paketu opreme. Taj paket opreme između ostalog čine tempomat sa limitatorom brzine koji automatski podešava brzinu prilikom praćenja vozila ispred u odnosu na datu situaciju u saobraćaju. Tu je i teleskopski podesiv volan, a ne smemo zaboraviti ni prednja dnevna LED svetla. Takođe, tu su i ABS, ESP, električni podizači svih stakala, dvozonska klima sa polen filterom i prednja svetla za maglu.

Za parkiranje bez muke zaduženi su prednji i zadnji parking senzori. Vozačevo sedište je podesivo manuelno u 6 položaja sa lumbalnom podrškom. Sistem 4.0 Intellink koji obuhvata komande radija, AUX,USB, bluetooth i sedam zvučnika čini da vožnja u Opelovoj perjanici bude pravo uživanje.

Nova Insignia takođe nudi umerene troškove održavanja

U poređenju sa konkurencijom iz velikoserijskog i premijum segmenta Insignia je i ekstremno aktraktivna. 

Specijalna akcija je na snazi do isteka zaliha. Kupci mogu iskoristiti i prednosti Opel finansiranja. Ono predstavlja posebnu ponudu fizičkim licima za kupovinu novih Opel vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 evra i rokom otplate do 36 meseci.

PR Saopštenje: Opel

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery