AktuelnoVesti

OMV Srbija donira prihod od prodaje VIVA kafe u dobrotvorne svrhe

OMV
1.65KPregleda

Prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na OMV stanicama na Dan kafe 1. oktobra biće doniran NURDOR-u i Fondaciji SOS Dečija sela Srbija

 

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe. Uz ovaj napitak svakodnevno delimo životne trenutke, a u promenjenim okolnostima koje utiču na sve nas, ove godine zajedno sa potrošačima delimo solidarnost i brigu o zdravlju. Zato će celokupan prihod ostvaren od prodaje popularne VIVA kafe na benzinskim stanicama OMV širom Srbije tokom ovogodišnjeg Dana kafe biti doniran. Primaoci donacije će biti NURDOR i Fondacija SOS Dečija sela Srbija.

 

 

 

 

„Uvereni smo da udruženi možemo da prevaziđemo izazove sa kojima se suočavamo. Naši potrošači nebrojeno puta su pokazali da im je, osim vrhunskog kvaliteta naših proizvoda i besprekorne usluge, važan i odgovoran pristup poslovanju, i oni nam daju podstrek da nastavimo sa pružanjem podrške. Radujemo se prilici da Međunarodni dan kafe bude samo povod da zajedno sa našim potrošačima doprinesemo radu plemenitih organizacija na dobrobit dece i mladih kojima je donacija namenjena“, rekao je ovim povodom direktor prodaje Nikola Bozalo.

 

OMV poziva potrošače da 01. oktobra posete benzinske stanice i kupovinom VIVA kafe doprinesu uspehu akcije.

 

 

U bogatoj ponudi i vrhunskom ukusu italijanskih VIVA kafa potrošači mogu da uživaju u prijatnom ambijentu VIVA kafea ili da svoj omiljeni napitak takođe ponesu sa sobom, prikladno spakovan za upotrebu u pokretu. Korisno je znati i da VIVA kafa koja se prodaje na OMV stanicama nosi oznaku FAIRTRADE i simbolizuje pravičnu isplatu i podršku za uzgajivače kafe u zemljama u razvoju. Doprinos održivom razvoju društva i ekonomije uz poštovanje životne sredine sastavni su deo odgovornog poslovanja OMV-a u Srbiji i svetu.

 

OMV
 

 

NURDOR je Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka koje sačinjavaju roditelji, lekari, medicinsko osoblje i svi ljudi dobre volje u misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života obolele dece i njihovih porodica. Kroz radionice i savetovališta oni pružaju psiho-socijalnu podršku, i pomoć u ostvarivanju zakonskih prava, obezbeđuju najsavremenije uslove na hemato-onkološkim odeljenjima, edukuju roditelje, decu, medicinsko osoblje, volontere i širu javnost.

 

Fondacija SOS Dečija sela Srbija brine o deci i mladima bez roditeljskog staranja. Ova organizacija veruje da deca mogu razviti svoj puni potencijal samo ukoliko žive u toplom i bezbednom porodičnom okruženju. Od osnivanja u Srbiji u 2004.godini, SOS Dečija sela Srbije pomogli su da hiljade dece živi bolje i srećnije živote.  Već 15 godina pružaju topli dom deci bez roditeljskog staranja u SOS Dečijem selu u Kraljevu, ali razvijaju i druge programe, kroz koje poboljšavaju uslove za život velikom broju dece u porodicama koje su u riziku da ostanu bez svoje biološke dece, a pomažu i mladima na putu ka zaposlenju i stabilnom, ispunjenom životu.

3 Komentara

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery