AktuelnoPRVesti

Na OMV pumpama 1. oktobra…

OMV Srbija
2.01KPregleda

Svaka kafa je vaša karta za humanost

 

OMV Srbija i ove godine 1. oktobra tradicionalno obeležava Međunarodni dan kafe. Takođe tradicionalno, zajedno sa svojim potrošačima, OMV deli solidarnost i brigu o zdravlju.

 

Zato će celokupan prihod ostvaren od prodaje VIVA kafe na benzinskim stanicama OMV širom Srbije tokom ovogodišnjeg Dana kafe biti doniran NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka i Fondaciji NORBS plus.  Primarni cilj je nabavka medicinsko-tehničkih pomagala i podizanje kvaliteta života osoba obolelih od retkih bolesti.

OMV Srbija

 

„Naši potrošači nebrojeno puta su pokazali da im je, osim vrhunskog kvaliteta naših proizvoda i besprekorne usluge, važno i to što su poverenje dali OMV kompaniji koja zna da brine o drugima. Upravo oni nam i daju podstrek da nastavimo sa ovakvim akcijama, jer zajedno delimo misiju da pružimo pomoć i podršku dvema organizacijama koje brinu o onima kojima je pomoć najpotrebnija“ – rekao je direktor prodaje Nikola Bozalo. Tom prilikom je i pozvao potrošače da 1. oktobra posete benzinske stanice i kupovinom VIVA kafe doprinesu uspehu akcije.

 

Humanitarna akcija povodom Međunarodnog dana kafe održana je i prošle godine. Upravo su sjajan odziv potrošača i kontinuirano nastojanje kompanije da podrži važne društvene akcije doprineli da ovakvo humanitarno obeležavanje Dana kafe postane praksa i tokom narednih godina.

 

OMV Srbija

 

U bogatoj ponudi i vrhunskom ukusu italijanskih VIVA kafa potrošači mogu da uživaju u prijatnom ambijentu VIVA kafea.  Ili da svoj omiljeni napitak ponesu sa sobom, prikladno spakovan za upotrebu u pokretu. Kafa koja se prodaje na OMV Srbija stanicama nosi oznaku FAIRTRADE i simbolizuje podršku za uzgajivače kafe zemalja u razvoju. Doprinos održivom razvoju društva i ekonomije uz poštovanje životne sredine sastavni su deo odgovornog poslovanja OMV-a u Srbiji i svetu.

 

Više informacija o čitavoj kampanji možete pronaći OVDE.

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery