AktuelnoVesti

Novosadska Toyota među najboljima na svetu

3.34KPregleda

Nagrađeni najbolji Toyotini partneri za izvrsnost u zadovoljstvu stranaka

 

Ichiban na japanskom znači „broj jedan“. Toyotina nagrada Ichiban namenjena je isključivo Toyotinim partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge.

 

Preko 2500 Toyotih partnera u Evropi takmiči se za čast da budu jedan od 45 Ichiban pobednika svake godine, nagrade koju dobijaju oni koji pokažu jedinstven pristup i posvećenost poslovnoj filozofiji koja stranku stavlja na prvo mesto.

 

Zbog pandemije koronavirusa, svečanost dodele nagrada odvijala se virtuelno, pri čemu su se najbolji Toyotini partneri digitalno povezali sa sedištem Toyota Motor Europe u Briselu.

 

Osmi Ichiban za novosadski TOYOTA TAGO CAR

 

 

 

Broj osam u Japanu se smatra srećnim, a u slučaju Toyotinog dilera u Novom Sadu on definitivno naglašava izvrsnost.

 

TAGO CAR se po osmi put našao u probranom društvu najboljih Toyotinih partnera u Evropi, a osmi Ichiban zaslužen je konstantnim ulaganjem i radom na unapređenju kvaliteta usluga.

 

 

Sanja Blečić, direktor TOYOTA TAGO CAR-a, s neskrivenim ponosom je istakla:

 

“Toyota Ichiban najvažnija je evropska nagrada Toyote za zadovoljstvo klijenata i izuzetne rezultate poslovanja. Za nas je velika čast da smo se, u konkurenciji od preko 2500 evropskih dilera brenda Toyota, našli među 45 najboljih i da ovu nagradu osvajamo po osmi put – što nas izdvaja ne samo na našem matičnom srpskom tržištu, već i u regionu. Biti sinonim za broj jedan i nositi titulu Ichiban na evropskom nivou zaista je stvar prestiža, ali i dokaz da su naši klijenti za nas uvek na prvom mestu. Sve ovo je i jedna velika obaveza, da nastavimo ovaj sjajan niz konstantnim unapređenjima našeg poslovanja i posvećenošću u našem radu.

1 Komentar

  1. Auuuuu ako su oni medju najboljima…Pa pukla i Toyota onda. Da nisam imao priliku da odrzavam kola kod njih pa i da poverujem. U tom servisu se oseca takva tenzija da je to neverovatno. Kad gledate malo ljude koji rade izgleda da su uvek u panici nekoj. I uvek je bio neki lik koji je svima konstantno na grbaci. Seta okolo i svima se mesa u posao. Niko naravno nista ne sme da kaze. On zna najbolje sta je problem na kolima. I kako da poprave stampac! I kako treba da izgleda faktura.Pa se onda izdere na cistacicu itd, itd. Tuga!

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery