AktuelnoVesti

Novi Leon e-Hybrid

Leon e-Hybrid
2.02KPregleda

Prvi plug-in hybrid model iz Seat porodice: Leon e-Hybrid

 

Seat Leon je model koji je oduvek bio nosilac imidža španske marke. Sada, Leon e-Hybrid omogućava brendu da se kreće u novom smeru elektrifikacije i budućnosti.

 

Leon e-Hybrid

 

Novi Seat Leon nastavlja svoj uspešan put koji su iscrtali njegovi prethodnici, ali pored toga što ga podiže na viši nivo u pogledu povezanosti, dinamičnosti i sigurnosti, takođe napreduje u pogledu efikasnosti. Najnovija generacija vozila integriše priključni hibridni sistem. To Seat Leon e-Hybrid čini prvim plug-in hibridnim modelom marke i ključnim delom njegove električne ofanzive.

 

Leon e-Hybrid

 

Leon sa 1,4 TSI motorom, elektromotorom i litijum-jonskom baterijom nudi snagu od 204 KS. Baterija od 13 kWh  omogućava da ovaj model pređe i do 64 ilometra u potpuno električnom režimu.

 

Takođe, ova tehnologija omogućava smanjenje emisije CO2. Na osnovu zvaničnog ciklusa ispitivanja VLTP, hibridni Leon emituje između 25 i 30 g/km CO2 (VLTP), što ga svrstava u stub razvoja kompaktnog vozila.

 

Leon e-Hybrid

 

Ovaj model iz katalonske fabrike očekujemo u Srbiji u prvoj polovini sledeće godine. Na promociji nove generacije modela Leon u Beogradu, direktor marke Seat u Srbiji Dragan Prljinčević izrazio je nadanje da cena novoh plug-in hibridnog Leona, kao i onog na TNG koji se takođe očekuje, neće previše odskakati od cene bazičnog modela. Više informacija možete pronaći na Seat Srbija web prezentaciji.

 

Do tada, pogledajte naš test novog Leona, 2.0, 150 ks u FR izdanju.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery