Vesti

Air France – Planirajte na vreme i putujte jeftinije!

Počinje Air France-ova Oh Lala Deals promocija za putovanja do 30. juna 2020. godine

Air France Oh Lala Deals
1.07KPregleda

Kao i tokom prethodnih godina, Air France je odlučio da svojim putnicima u Srbiji čestita novogodišnje i božićne prraznike velikom Oh Lala deals promocijom!

Air France Oh Lala Deals

Ona će ove godine trajati od 7. do 21. januara. U ovom periodu,  putnici iz Beograda će moći da kupe povratne karte do više od 100 gradova sveta po jedinstvenim cenama. Među destinacijama na promociji nalaze se i neki od najposećenijih gradova sveta. Tu mislimo na gradove poput Pariza, Njujorka, Punta Kane, Rio de Žaneira, Buenos Ajresa, Havane… Ukoliko ste sebi poželeli više putovanja u ovoj godini, prava je prilika da počnete! Jer karte kupljene tokom promocije mogu da se iskoriste u periodu od 7. januara do 30. juna 2020.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

Pariz već od 169€

Njujork već od 389 evra

Vašington već od 389 evra

Majami već od 489 evra

Havana već od 519 evra

Rio de Žaneiro već od 629 evra

Punta Kana već od 659 evra

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. 

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku  https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/ohlala_deals.htm.

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „Već godinama Air France OH LALA DEALS promocija omogućava putnicima iz Srbije da po najpovoljnijim cenama stignu do najudaljenijih kutaka sveta. Cilj nam je da ova promocija postane nezaobilazna tradicija u kalendaru naših putnika, jer ne postoji lepši poklon za početak godine od putovanja. Želja nam je da što većem broju putnika omogućimo da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Moja preporuka je, naravno, Pariz, jer je to grad koji je živ i interesantan u svako doba godine i odakle Air France-ova mreža leova vodi ka preko 1000 destinacija, a povratna karta košta samo 169 evra.”

Air France Oh Lala Deals

PR Saopštenje: Air France

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery