AktuelnoPRVesti

Nova ponuda u paleti Renault komercijalnih vozila

Renault Express
1.82KPregleda

Predstavljeni Renault Express Van, Renault Trafic i Kangoo Van! 

 

Renault je u sredu predstavio nove modele u svojoj paleti komercijalnih vozila. Novi Renault Trafic, potpuno novi Renault Express Van i novi Renault Kangoo Van.

Kada je reč o srpskom tržištu, Renault Express Van dolazi već u aprilu ove godine. Putnička verzija novog Renaulta Trafic na domaće puteve stiže u junu 2021. Komercijalna verzija Renaulta Trafic će se na domaćem tržištu pojaviti sledeće godine. Renault Kangoo koji će takođe biti komercijalizovan 2022. godine, za sada nije planiran za lokalno tržište.

 

Renault Express Van

Novi Renault Express Van ima najbolje dimenzije u klasi: 1,91 m korisne dužine (uz punu pregradu) u vozilu dužine 4,39 m. kao i klizna bočna vrata sa otvorom širine 716 mm. Najveća nosivost iznosi 780 kg za benzinsku verziju i 650 kg za dizel verziju, što ga čini praktičnijim nego ikada. Novi Renault Express Van ima i rekordan kapacitet prostora za odlaganje u prednjem delu (gotovo 48 litara) i najveći utovarni kapacitet od 3,7 m³.

 

Novi Renault Express Van je dostupan u Evropi sa 1,3-litarskim benzinskim motorom TCe 100 FAP (75 kW – 200 Nm). U Srbiji će biti u ponudi samo sa 1,5-litarskim dizel motorima Blue dCi 75 (55 kW – 220 Nm) i 95 (70 kW – 240 Nm). Ovi motori su kombinovani sa 6-stepenim ručnim menjačem.

 

Renault Express

 

Renaulta Trafic Passanger

Renault je predstavio i dve nove verzije modela Trafic za prevoz putnika. Potpuno novi Renault Trafic sada je dostupan u verzijama Passenger, za prevoz više putnika, ili SpaceClass, za prevoz VIP klijenata. Iz Renaulta poručuju da Trafic sada deluje moćnije, unutrašnjost je optimizovana, ponuda motora je bogatija, a performanse sigurnije.

 

Potpuno novi Trafic Passenger je posebno prilagođen velikim porodicama, kompanijama i državnim službama zaduženim za prevoz putnika. Ispunjava potrebe za modularnijim rasporedom sedišta, bez kompromisa u pogledu udobnosti i skladištenja.

 

Novi Renault SpaceClass je namenjen zahtevnijim kupcima, onima koji žele prilagodljivost, prostor i ekskluzivnu udobnost.

 

Renaulta Trafic Passanger

 

Unutrašnjost oba Trafic modela je potpuno obnovljena. Imaju najviše prostora putnike klasi – čak 935 mm za glave. Zahvaljujući boljoj organizaciji pretinaca za odlaganje optimizovana je zapremina pretinaca od 86 l. Potpuno novi Traffic Passenger i SpaceClass dostupni su u dve dužine i mogu prevesti do devet osoba uz 1,8 m3 teretnog prostora

 

Početni motor je potpuno novi Blue dCi 110 sa 6-stepenim ručnim menjačem. Sledi ga potpuno novi Blue dCi 150 sa dodatnih 5 KS i 6-stepenim ručnim menjačem ili 6-stepenim automatskim menjačem EDC.

 

Za više informacija o početku prodaje ovih modela na domaćem tržištu posetiti web stranicu Renault Srbija. 

 

Renault Kangoo Van

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery