AktuelnoPRVesti

OMV VIVA bogata ponuda

Samo na OMV benzinskim stanicama

OMV VIVA
2.04KPregleda

OMV proširuje liniju VIVA proizvoda visokokvalitetnim kroasanima

 

OMV VIVA je proširio svoju liniju  proizvoda jednom od najpopularnijih vrsta peciva. Novi VIVA kroasani dostupni su na OMV benzinskim stanicama širom Srbije u tri ukusa: classic, čokolada i jagoda-vanila. Peciva se proizvode u severnoj Italiji na tradicionalan način, sa pažljivo odabranim sastojcima i prirodnim kiselim testom.

 

„Da bismo na najbolji način zadovoljili potrebe potrošača u pokretu, VIVA radi na stalnom poboljšanju svog asortimana sa fokusom na vrhunski kvalitet, održivost i pogodnost upotrebe. Radimo samo sa proizvođačima koji ispunjavaju naše visoke standarde kvaliteta“, rekao je ovim povodom direktor prodaje u OMV Srbija Nikola Bozalo.

 

Uz sertifikovana jaja iz slobodnog uzgoja, u proizvodnji se koristi i maslac, što značajno doprinosi ukusu i kvalitetu kroasana. Poseban, prirodan postupak pripreme testa je dugotrajan i čini testo kroasana posebno mekim i aromatičnim. Takođe, sva tri visokokvalitetna kroasana su u potpunosti bez palminog ulja i veštačkih boja.

 

OMV VIVA

 

U punjenju čokoladnog kroasana koristi se samo čokolada sa sertifikatom Rainforest Alliance. Ovaj pečat znači da su sirovine proizvedene na način koji podržava tri stuba održivosti: socijalni, ekonomski i ekološki.

 

„Važno nam je da budemo odgovorni kako u svojim odlukama, tako i u tome kako se odnosimo prema ljudima i sirovinama. Od zrna kakaa na drvetu pa sve do gotovog proizvoda na benzinskoj stanici. Na ovaj način želimo da pokažemo da naši proizvodi imaju pozitivan uticaj, omogućavajući našim kupcima da budu bolje informisani i donose odluke o kupovini mirne savesti“, objasnio je Bozalo.

 

Kroasane odlikuje moderan dizajn brenda i pakovanje koje se u potpunosti reciklira.

 

čokoladni kroasan

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery