AktuelnoVesti

Nova Honda Civic Type R na vernim renderima

3.96KPregleda

Videli smo oficijelne tizer fotografije, kao i špijunske snimke nove Honde Civic Type R. Samim tim, sakupilo se dovoljno materijala da Kolesa.ru kreira digitalne prikaze serijskog modela.

 

Popularni „hot heč“ neće debitovati pre 2022., ali sada smo zahvaljujući ruskoj publikaciji dobili precizan uvid u ono što možemo očekivati.

 

 

Za mnoge je dizajn odlazeće generacije bio „prenatrpan“, a to se sada rešava, jer ukoliko napravimo analogiju s redovnim Civicom, to bi trebalo da je slučaj. Ne radi se o tome da je Honda ublažila agresivan izgled svog pulena, jer tu je i dalje veliko zadnje krilo na kojem se može obedovati. Trostruki završetak izduvnih cevi u Ferrarijevom stilu takođe ostaje na snazi, dok je karoserija sada prijatnija za oko.

 

Suprotno glasinama koje su govorile da će Honda u potpunosti izmeniti filozofiju Civic Type R modela, prebacujući se na AWD i hibridni pogon, najnovije informacije sugerišu da je ipak primenjen recept blage revolucije, što znači da pogon ostaje na prednje točkove, dok je motor i dalje 2,0-litarski turbobenzinac.

 

Ono o čemu se i dalje polemiše je broj „grla“ ispod haube, ali logika govori da će Honda malo pojačati mašinu, koja kod aktuelnog modela isporučuje  320 ks i 400 Nm.

 

Vrele Gume

Izvor: Kolesa.ru

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery