AktuelnoOnline plusPR

Vrele Gume od 02. aprila i na Cinesseum platformi!

Cinesseum
1.98KPregleda

Od petka 02. aprila cele epizode emisije Vrele Gume i na prvoj online biskopskoj platformi na Balkanu- Cinesseum

 

Posle dve lažne vesti posvećene svetskom danu šale, jedna ozbiljno dobra vest. Počevši od petka 02. aprila u 14h, emisija Vrele Gume moći će da se gleda i na prvoj i jedinoj legalnoj platformi za „online bioskop“ Cinesseum!

 

Nova usluga namenjene je pre svega ljubiteljima automobila u inostranstvu i našim obožavateljima u dijaspori, ali i svima onima koji naš sadržaj ne mogu pratiti putem TV prijemnika. Posetioci ove SVOD platforme imaće ekskluzivan pristup novim epizodama emisije Vrele Gume nakon televizijske premijere (neće ih više biti na YouTube-u), a s vremena na vreme imaće i uvid u ekskluzivni i nigde emitovani sadržaj! 

 

Vrele Gume postaće tako prva emisija zabavno-edukativnog karaktera, i prva emisija uopšte, koja će se pojaviti u ovom online bioskopu. Reč je o platformi koja je zasigurno budućnost reprodukcije svih ekskluzivnih vrsta video materijala.

 

Cinesseum

 

O platformi

Cinesseum je prva i jedina legalna SVOD platforma za gledanje domaćih filmova i serija online. Platforma nudi mogućnost svim ljudima širom sveta da na legalan način uživaju u kinematografskim ostvarenjima i drugim zanimljivim video sadržajima sa ovih prostora. Cinesseum je poput švedskog stola video sadržaja. Trenutno nudi preko 500 filmskih naslova, uz stalno rastući katalog, a od sada ekskluzivno i emisiju Vrele Gume.  Garantuje dobru zabavu koja je uvek dostupna, na jedan klik od vas. Bez oglasa i po vrlo pristupačnoj ceni mesečne pretplate.

 

Platforma koristi trenutno najsavremeniju tehnologiju. Kreirana je tako da i uz sporiju internet konekciju korisnici mogu gledati filmove (i Vrele Gume) u full-HD rezoluciji bez bilo kakvog čekanja da se film učita.

 

Najgledaniji filmovi su ujedno i najnoviji filmovi domaće kinematrografije. Tu su naslovi “Ajvar”, “Grudi”, “Ime naroda”, “Balkanska međa”, “Moj jutarnji smeh”“Ekipa”“Dnevnik Diane Budisavljević”. Pored toga, korisnici dosta vremena provode i na crtanim filmovima o Nikoli Tesli, pozorišnim predstavama Andrije Miloševića, kao i na starim kultnim naslovima sa posebnim akcentom na remasterizovane klasike poput filmova “Bitka na Neretvi”, “Most”, “Mali vojnici”, “Lajanje na zvezde”, “Crna mačka beli mačor”, i drugi.

 

Cinesseum

 

Serije koje su od skoro dostupne na platformi su neke od najpoznatijih poput “Sašine ekipe”“Brigada”, “Šešir profesora Koste Vujića” i “Profesor Baltazar”.

 

Cinesseum takođe nudi veliki broj dokumentarnih filmova. Trenutno su aktuelni dokumentarci o Žarku Lauševiću “Lauš”, teniserki Jeleni Janković “Jelenin svet”, i preko 20 kratkometražnih filmova za celu porodicu.

 

Cinesseum

 

Uskoro i Vrele Gume specijal

Vrele Gume kao i uvek idu u korak sa trendovima i prva su Tv emisija na Cinneseum platformi. Pored celih epizoda svakog petka u 14h, korisnici Cinesseum ulsuge imaće prilike da povremeno vide i ekskluzivan materijal sa snimanja, produžene test recenzije najzanimljivih modela i druge slične sadržaje.  

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery