AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Nenad Jezdić i Hyundai Santa Fe u jednoj neobičnoj epizodi

Nenad Jezdić
5.56KPregleda

Nenad Jezdić zamenio Piroškog i za vas testirao svoj Hyundai Santa Fe

 

Zasluženi odmor za neumornog video recenzenta i našeg urednika Miodraga Piroškog. Umesto njega, test restilizovanog modela Hyundai Santa Fe za vas je uradio ni manje ni više nego legenda srpske glumačke scene – Nenad Jezdić! A u toj nedeljnoj emisiji biće i malo nautike, avijacije, elektrifikacije, vesti i aktuelnosti iz auto-industrije, i naravno jedan poseban oldtajmer. Za ukupno 6 sjajnih priloga!

 

Nedelja 30. maj od 12:05, samo na televiziji Nova S. Emisija Vrele Gume po 1083. put pred vama! 

 

Test: Hyundai Santa Fe

Šta sve vozi Nenad Jezdić na svom imanju u okolini Valjeva, kako je pobegao iz Beograda i otkud baš novi Hyundai Santa Fe u njegovom voznom parku? U drugarskoj priči sa našim urednikom, bard našeg glumišta otkriva mnogo toga što nismo znali. O sebi, odnosu prema prirodi, ali i ljubavi prema vožnji i svim vrstama motornih vozila.

Restilizovani Hyundai Santa Fe bio bio je samo deo scenografije ove divne priče. Rekviziteti su bili i prethodni Santa Fe, za uporediti, zatim jedan Pinzgauer, te Zastava AR 55. Pet i više razloga da ne propustite ovaj fenomenalni prilog, kao ni čitavu emisiju.

Nautika: Excess 12

Vreme nam još uvek ne dozvoljava da se „spustimo na reku“. Koliko god da vam nedostaju naši autorski nautički prilozi, nama još više fale, verujte nam. Ali zato za one kojima su more i vetar asocijacija na leto i uživanje, donosimo priču o jednom posebnom katamaranu – Excess 12.

 

Excess 12

 

Avioni: Pilatus PC-12 NHX

I avioni su postali deo redovne ponude emisije Vrele Gume. Koje su karakteristike turbopropelerskog malog putničkog ili teretnog aviona Pilatus PC-12 NHX, saznajte u nedelju.

 

Pilatus PC-12 NHX

 

Aktuelno: Opel Manta GSe

A šta se dobije kada se dizajn sedamdesetih sjedini s savremenom električnom pogonskom tehnologijom, videćete u prilogu o potpuno električnoj Opel Manti GSe. Legendarni model je elektrifikovan, barem u prototipu. „Opelaši“, drž’te se.

 

Opel Manta GSe

 

Vesti: Ford F-150 Lighting

Ako ste mislili da nema dalje od elektrifikacije Mante, prevarili ste se. Od automobilskih vesti izdvojili smo i priču o još jednom legendarnom modelu koji ide „pod munju“. Električnu revoluciju u svetu pick-up vozila donosi Ford-150 Lighting. Ako ne verujete, pogledajte u emisiji.

 

Ford-150 Lighting

 

Oldtajmer: Alfa Romeo Spider

Konačno, Vrele Gume ne bi bile to što jesu da nije fantastične rubrike oldtajmer. Ono što je Nenad Jezdić za glumu, to je Miroslav Šosberger za stare i retke automobile. Ovoga puta, snimili smo Alfa Romeo Spider iz 1978. godine. Podsetite se šta je nekada bio čuveni italijanski brend i za trenutak zaboravite koliko je nisko danas pao.

 

Alfa Romeo Spider

 

Malo li je razloga da u nedelju od podne budete uz Nova S TV. Vrele Gume se ne propuštaju. Uživajte! 

 

Sadržaj: 

 

Test:  Hyundai Santa Fe by Nenad Jezdić;

Nautika: Excess 12;

Avioni:  Pilatus PC-12 NHX;

Aktuelnosti: Opel Manta GSe;

Vesti: Ford F-150 Lighting;

Oldtajmer: Alfa Romeo Spider.

 

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery