AktuelnoEmisijaVesti

Nedelja, prošlo je podne? Vrele Gume – Nova S TV!

Vrele Gume - Nova S TV
2.45KPregleda

Uporedni test koji ste opet vi tražili, traktorista Piroški, gastabajterski fenser Šosberger i još ponešto – Vrele Gume – Nova S TV!

 

I ove nedelje, 5 minuta posle 12 časova, na Novoj S gledate novu epizodu Vrelih Guma, 1056. po redu! 

 

Počinjemo sa uporednim testom koji ste izabrali vi, naši verni gledaoci/čitaoci/pratioci.  U kategoriji urbanih mini-krosovera krajem prošle i početkom ove godine istakla su se dva japanska takmaca. Restilizovana Toyota CH-R sa novim agregatom i druga generacija već legendarnog Nissan Juke-a. Dva premoćna auto giganta, Toyota i Nissan kao deo Renault-Nissan alijanse, u ovom segmentu čini se nemaju ravnog. A kako stvari stoje kada CH-R i Juke stanu jedan naspram drugog pogledajte u nedelju samo u emisiji Vrele Gume – Nova S TV!

 

Nautička minuta (ili dve) posvećena je prelepom jedrenjaku klasičnog retro stila – Vijanora. Nešto čime će se pravi nautičari, ali i stari morski vuci sigurno oduševiti.

 

 

Sa vode prelazimo na njivu. Dobro, prilog je na asfaltu Novosadskog sajma, ali bi komotno mogao da bude i na nekoj vojvođanskoj oranici, samo da su nam paorski tajkuni dozvolili. Naš urednik Miodrag Piroški seo je za volan Başaka 2060, traktora koji menja pravila igre u poljoprivrednoj industriji. Zašto je to tako i da li Pira planira da se preorijentiše na poljoprivredu, jer od auto-industrije znamo da „nema ‘leba“, videćete na ako budete kraj TV prijemnika u nedelju.

 

 

Za kraj, što bi rekao Blaža, „stara majko, sine, snajko, vraćam se u naš dom“. Ali ovog puta u kupeu! Naravno, Mercedesu 123. Gastabajterski „krem de la krem“, da postoji, verovatno bi vozio isto Mercedes 123, ali u ovoj prelepoj fensi kupe varijanti. Za to se naravno pobrinuo oldtajmer master, Miroslav Šosberger.

 

Mercedes 123 Coupe

 

Nedelja u 12:05. Vrele Gume – Nova S TV!

 

Sadržaj:

Uporedni test:  Toyota CH-R versus Nissan Juke;

Nautika:  Vijonara;

Traktor: Başak 2060;

Oldtajmer: Mercedes 123 Coupe.

 

 

 

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery