Vesti

„Najbolji automobili za 2019.“: MINI ponovo pobeđuje

MINI 60Years
1.85KPregleda

Godina MINI jubileja započela je osvajanjem nove titule. Ovoga puta u kategoriji za originalno vozilo iz segmenta malih automobila. MINI je, na osnovu glasanja čitalaca časopisa Auto, motor und sport“, među pobednicima na ovogodišnjem takmičenju Najbolji automobili 2019“.

Ovo priznanje pokazuje visok nivo popularnosti koji MINI ima u segmentu vrhunskih malih automobila. Iako je sada već u svojoj 60. godini.

Karakteristična zabava u vožnji, pametno korišćenje prostora i individualni stil, odlikuju i današnju generaciju ovog modela. Ti kvaliteti predstavljaju autentične vrednosti brenda – poznatog širom sveta još od klasičnog modela.

Glasanje čitalaca je organizovao časopis „Auto, motor und sport“. Reč je o jednoj od najdugovečnijih javnih anketa u automobilskom sektoru. Ona je ove godine organizovana po 43. put. Od ukupno 385 modela, učesnici su glasali za svoje miljenike u jedanaest klasa vozila. Oni su tako odabrali „Najbolje automobile za 2019.“ kako sveukupno, tako i u uvoznoj kategoriji.

MINI je osvojio titulu u uvoznoj kategoriji svoje klase sa osvojenih 30,1 % glasova.

Još od ponovnog lansiranja brenda 2001. godine, MINI je redovno prisutan među pobednicima ankete za čitaoce časopisa „Auto, motor und sport“. Isprva je bio serijski pobednik u kategoriji klase „Mini automobila“, a od 2015. je pet puta zaredom osvojio titulu u kategoriji „Malih automobila“.

Uspeh ovog vozila na najnovijem glasanju javnosti pokazuje još jaču privlačnost brenda usled modernizacije modela. MINI sa troja vrata, sa petora vrata i kabriolet podjednako odlikuje prepoznatljiv stil zahvaljujući dizajnu, novim LED farovima, LED zadnjim svetlima sa grafikom britanske zastave, prefinjenim enterijerom i novim opcijama podešavanja u skladu sa željama vlasnika.

Ujedno je predstavljen i specijalan dizajn modela kojim obeležava šezdesetu godišnjicu postojanja brenda. MINI 60 Years Edition ističe njegovo britansko poreklo i agilni karakter vrhunskog malog automobila ekskluzivnim elementima dizajna. Specijalno izdanje biće dostupno od marta 2019. u verzijama MINI sa troja i petora vrata, svaki sa po četiri varijante motora.

MINI 60Years

PR Saopštenje: Delta Motors

1 Komentar

  1. Znam da je PR tekst, ali moram komentarisati.
    „Godina MINI jubileja započela je osvajanjem nove titule. Ovoga puta u kategoriji za originalno vozilo iz segmenta malih automobila.“
    Mini pobedio u ovoj kategoriji? Originalno vozilo? Pa isti je već 10 godina. Ni ovi što ga imaju ne razlikuju ih.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery