AktuelnoVesti

Mercedes-Benz off-road avantura na Kopaoniku

3.31KPregleda

Predstavljena celokupna gama Mercedes-Benz SUV vozila uz demonstraciju limita legendarne G-Klase

 

 

 

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz, smart, Setra i Fuso vozila za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju, predstavila je celokupnu gamu Mercedes-Benz SUV vozila kupcima i medijima tokom organizovanih off-road vožnji na planini Kopaonik. 

 

 

 

Najbolji način za testiranje SUV modela je u njihovom prirodnom staništu – van asfalta. Stoga su učesnici imali prilike da se na najbolji način, na planinskim putevima Kopaonika, bliže upoznaju sa performansama svih modela iz Mercedes-Benz SUV porodice vozila.

 

 

Svoje umeće pokazala su kompaktna, terenska vozila GLA 200d 4MATIC i GLB 200d 4MATIC. Modeli GLC 220d 4MATIC i njegova Coupe verzija, potvrdili su ovom prilikom svoj status najpopularnijih i najprodavanijih Mercedes-Benz modela. Sa druge strane, modeli GLE 450 4MATIC i GLS 400d 4MATIC samouvereno su vladali stazama Kopaonika, postavljajući standarde kada je off-road vožnja u pitanju.

 

 

Rodonačelnik Mercedes-Benz SUV porodice modela, G-Klasa predstavljala je posebnu poslasticu za sve goste. Dve legendarne G-Klase, G 400d i G 500, pokazale su na delu da za njih nema granica i opravdali slogan „Jača od vremena“.

 

 

 

Iskusni Mercedes-Benz instruktori iz G-Class Experience Centra iz Graca na terenu su pokazali sve performanse jedinstvene G-Klase koja ima više od 40 godina iskustva off-road vožnje. Jedinstveno nasleđe G-Klase utkano je u svaki od Mercedes-Benz SUV modela. .

 

 

Još jednom smo pokazali da su naša terenska vozila namenjena za sve terene i da za njih nema prepreka. Svi naši modeli, čak i kompaktna vozila, pokazali su zavidne performanse na zahtevnom terenu planine Kopaonik. Siguran sam da je za sve učesnike poseban doživljaj bio testiranje limita legendarne G-Klase“, izjavio je Milorad Ostojić, direktor prodaje i marketinga Mercedes-Benz putničkih vozila.

 

 

Svaki od testiranih modela nudi agilnost i luksuz karakterističan za brend Mercedes-Benz. Kontrola, stabilnost i pogon na sva četiri točka koji će vas preneti i po najtežim terenima čine da se Mercedes-Benz SUV serija modela ponaša sposobno u svakom okruženju, od grada do zahtevnih terena.

 

 

 

Izgrađeni po najvišim standardima, kombinujući najsavremenije bezbednosne karakteristike sa dinamičnim dizajnom, besprekornim sposobnostima i motorima koji isporučuju maksimalnu snagu, naša SUV linija će odgovoriti na svaki zahtev. Udobnost, komfor i sposobnost gde god da vas život vodi, zagarantovani su sa svakim od modela.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery