Vesti

McLaren 720S First Edition uslikan na ulicama Londona

Tjuning

McLaren 720S First Edition
1.55KPregleda

Nemačka tjuning kompanija Mansory je na Sajmu automobila u Ženevi predstavila svoju verziju modela McLaren 720S First Edition.

McLaren 720S First Edition

Zahvaljujući unapređenjima i “aero-kitt”-u od ugljenikovih vlakana, ovaj “ubica hiper automobila” ima još bolje performanse. Naime, zahvaljujući tjuningu, McLaren 720S First Edition razvija dodatnih 35 konjskih snaga. On takođe iz mesta do 100 km/h ubrzava za samo 2,8 sekundi i postiže maksimalnu brzinu od 345 km/h.

Primerak sa fotografija je uslikan u Londonu. Iako su se fotografije tek nedavno pojavile na internetu, očigledno je da su uslikane nešto ranije. To možemo zaključiti na osnovu sunca i odeće koju ljudi nose na fotografijama.

McLaren 720S First Edition

Zahvaljujući vizuelnim unapređenjima kompanije Mansory, McLaren 720S First Edition, izgleda egzotičnije nego ikad. Na njemu se ističu brojne komponente od ugljenikovih vlakana, sve od prednjeg splitera do poklopaca bočnih retrovizora.

Tu je i činjenica da umesto dve izduvne cevi ovaj model ima četiri. Zahvaljujući tome, on izgleda znatno agresivnije.

Enterijerom dominira plava koža i alkantara, žuti detalji, i plavi detalji od ugljenikovih vlakana. Tu su i “Mansory First Edition” oznake.

Fotografije: AUTOGESPOT

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery