AktuelnoVesti

MaskAnbal u Fiatu

Maski i igara

1.97KPregleda

Brendirane maske i ekološki Fiat 500 za predsednika Italije

 

Električna verzija Fiata 500, koja je počela da se prodaje prošlog meseca u Italiji, još uvek prolazi kao „vruća“ vest,  pre svega zbog izostanka onih pravih uživo promocija širom Starog kontinenta. Bar za „obične“ ljude i pripadnike automobilke sedme sile.

 

 

Ali su zato ovih dana članovi borda direktora FCA grupacije predstavili novi 100% ekološki Fiat 500e ni manje ni više nego predsedniku i premijeru Repubike Italije, Serđu Matarelu i Đuzepeu Konteu, i to uživo. 

 

 

Prezentacija je očigledno protekla u prijateljskoj atmosferi, uz razgovor na temu zajedničkih napora države Itlaije i Fiata da Apennisko poluostvo postane tehnička i proizvođačka supersila na planu električnih vozila, kako prenose iz Fiata. Koliko god to izgledalo nerealno u svetlu pandemijske krize i znajući vrlo diskutabilne kapacitete i sposobnosti date grupacije.

 

 

U sklopu globlane inicijative za poštovanje mera prevencije protiv širenja korona virusa, predstavnici grupacije FCA, kao i italijanski zvaničnici,  sa ponosom su nosili brendirane „antikovid“ maske marke FIAT.

 

 

Predsednik i premijer Italije uverili su se u potencijale potpuno električnog Fiata 500 vozeći nekoliko krugova na zatvorenom platou zvaničene rezidencije.

 

 

Celokupni događaj deluje dosta iskarikirano i malo neozbiljno, s obzirom na globalnu situaciju, gubitke koje je doživela Italija u prvom talasu pandemije koronavirusa, kao i probleme sa kojima se suočava FCA Grupa na svetskom i pogovoto evropskom tržištu. 

 

 

 

Ipak, dobra vest jeste da se ovih dana radnici kragujevačkog postrojenja fabrike Fiat u Srbiji vraćaju na posao, posle četvoromesečne pauze usled pandemije. S obzirom da se već u avgustu u ovoj kompaniji obično ide na kolektivni godišnji odmor, ostaje nejasno koliko dugo i kojim kapacitetom će oko 2 hiljade radnika u Kragujevcu biti radno angažovano.

 

Fiat Srbija

 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery