AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Mali jubilej za veliku emisiju – Vrele Gume po 1.100. put!

2.72KPregleda

Odličnih 5 autorskih priloga u jubilarnoj emisiji 

 

Tokom sedmice nastala je 1.100. epizoda emisije Vrele Gume! U kontinuitetu od 19. avgusta 1999. godine (6 godina posle nastanka časopisa), pa sve do danas. Ukupno  više 450 sati autorskog TV programa na vodećim domaćim TV kanalima. Podsetimo se, emisija Vrele Gume prikazavila se redom na televizijama Studio B (8 ep), BKTV (121 ep), RTS1/RTS2 (688 ep), Prva (149 ep), Nova S (133 ep…)!

 

Ove svečane nedelje vam donosimo pet od pet autorskih priloga, sve sa ocenom 5+! Nedelja 26. septembar u 11:30, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1.100. put! 

 

Test:  Renault Kadjar

Iako nam je bio tu još letos, nepravedno zapostavljeni restilizovani Renault Kadjar nije stigao na red od drugih ekskluziva sve do sad. Zašto je i pored vrlo malih izmena i dalje bolji od Qashqaia, gde je u odnosu na ostatak konkurencije i šta sve možemo očekivati od sledeće generacije, čućete od iskusnog automobilskog vuka, Miodraga Piroškog. 

 

Aktuelno: Peugeot 308

Za jubilarnu emisiju pripremili smo i jednu pravu ekskluzivu. Bili smo u Francuskoj i među prvima imali prilike da probamo novi Peugeot 308.!Kako nam se dopao, koja je ponuda motora i opreme i kad stiže u Srbiju, videćete i čuti od u Kanu i Nici presrećnog Miroslava Šosbergera. Ne propustite ovaj prvi domaći mini-test nove verzije jednog od najpopularnijih modela ikada!

 

Nautika  Pro Nautic Servis

A gorepomenuti Miodrag Piroški rešio je i da malo „zaprlja ruke“ i pokaže svoje veštine u servisiranju vanbrodskih motora i druge nautičke opreme. A ono što nije znao pokazali su mu majstori profesionalci iz Pro Nautic servisno-nautičke radionice u Novom Sadu.  Jer, vreme je za polako servisiranje i pravilno odlaganje naših čamaca i drugih plovila.

 

Vesti: Mercedes Vision AVTR

Nastavljamo sa razglednicama sa najvećeg automobilskogh događaja u Evropi ove godine. Ubedljivo najspektakularnija futuristička postavka u Minhenu bila je na Mercedesovom štandu gde je predstavljen nestvarni prototip Vision AVTR. Ova druga reč vas ne asocira slučajno na film Avatar, jer je upravo studio reditelja Džejmsa Kamerona učestvovao u dizajnu ovog ludila od koncepta.

 

Oldtajmer: Triumph TR4

Sa apsolutne nerealne futuristike, idemo na isto tako nerealnu prošlost. Jer koliko vas/nas je polovinom šezdesetih moglo da priušti klasični Triumph TR4 kabrio? Skoro 60 godina kasnije, ovo je jedan vrlo cenjeni i retki oldtajmer. U rubrici koja mu je obeležila karijeru, predstavlja vam ga, naravno, Miroslav Šosberger, Šos. Iz Avatara u 1964. pa nazad u novi Peugeot 308. Ko mu ne bi zavidio…

 

 

Vrele Gume za vas stvaraju priče gotovo tri decenije. Video materijal nastao u prethodnih 22 godine je od neprocenjive vrednosti za domaću, a i regionalnu, automobilsko-kulturnu baštinu i celokupan svet u pokretu. Iz tog, ali i svih drugih navedenih razloga, u nedelju pola sata pre 12h možete biti samo na jednom mestu. Ispred TV-a i televizije Nova S. Vrele Gume po 1.100. put. Nastavlja se…

 

Sadržaj: 

 

Test:  Renault Kadjar;

 

Aktuelno: Peugeot 308;

 

Nautika: Pro Nautic Servis;

 

Futuristika: Mercedes  Vision AVTR;

 

Oldtajmer: Triumph TR4

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery