Tjuning

Lumma Design sprema tjuning paket za Audi Q8!

Da li vam se dopada?

Audi Q8 by Lumma
2.73KPregleda

Iako je novajlija u segmentu SUV-kupe automobila, Audi Q8 je i te kako interesantnan tjuning kompanijama. Jedna od njih je i Lumma Design.  

Audi Q8 by Lumma

Naime, Lumm Design radi na tjuning paketu opreme koji će biti dostupan od leta. Predstavnici tjuning kompanije navode da ovaj paket „unapređuje ekstravagantni dizajn ovog SUV modela, te da ističe njegovu individualnost“.

Na zvaničnim render fotografijama vidimo da će Q8 dobiti novi branik, difuzor, pragove, proširenja iznad točkova i slično. Uz ovo idu i „krilca“ i dodatak za haubu izrađen od ugljenikovih vlakana i spojler. Ovaj paket za Audi Q8 podrazumeva i nove felne. One mogu biti veličine 22, 23 ili 24 cola.

Na fotografijama vidimo i enterijer. Naime, u kabini dominiraju crveno-crna kožna sedišta. Takođe, predstavnici tjuning kompanije navode da enterijer mogu prilagoditi željama kupca.  

Audi Q8 by Lumma

Ono što Lumma Design neće menjati jeste agregat. Prema tome, oni koji pored jedinstvenog izgleda žele i tjunirani agregat, moraće da se obrate nekoj drugoj tjuning kompaniji.

Da li vam se dopada ovaj „body-kit“ za Audi Q8?

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery