AktuelnoVesti

Koliko je strašna Cupra Formentor sa 310 KS?

2.83KPregleda

Test Cupra Formentor, prvi dodir sa Toyota C-HR, TEXTAR diskovi, Elan E6, Lemijev memorijal

 

 

Još jedna emisija puna kao „oko“ spremna je za premijerno emitovanje, ekskluzivno na NovaS, nedeljom u 11.30

 

U 1.191 epizodi po redu, redakcija Vrele Gume predstavlja:

 

Test:  Cupra Formentor 
Urednik Miodrag Piroški je ekskluzivno za gledaoce emisije testirao trenutni evropski krosovera hit, Cupra Formentor. U detaljnoj recenziji upoznajemo najsnažniju verziju modela Formentor 2.0 VZ sa 310 KS koji je ove godine najprodavaniji evropski SUV u segmentu.  

 

Akcije: Lukoil Balkanska Minijada 

 

 

 

 

 

 

Ovogodišnja Balkanska Minijada startovala je sa Lukoil benzinske stanice Aerodorom uz najbolje ECTO gorivo ali i specijalne edicije kafe koje će ovog leta za vozače pripremati najpoznatiji srpski baristi.

 

 

Aktuelno: Toyota  C-HR 

 

 

 

 

Prethodne sedmice najaktivniji srpski novinar je bio naš urednik Miodrag Piroški koji je testirao nekoliko modela ali i prisustvovao međunarodnim promocijama. Sa jedne od njih, iz Hamburga, gledaoce upoznaje sa modelom Toyota C-HR koji stiže na tržište ubedljiviji nego ikada.

 

 

Nautika: Elan E6 

 

 

 

 

 

Nautičkom prilogom ovog vikenda dominira Elan E6, jedrilica udobna za višenedeljna krstarenja ali i brza za pobede na regatama…

 

Kočnice: Diskovi Textar 

 

 

 

 

Serijal „Mala škola kočnica“ nastavlja se sa upoznavanjem TEXTAR diskova. Istovremeno gledaoci će saznati mnogo toga o značaju kočionog diska, tehnologiji proizvodnje i njegovom održavanju.

 

 

Oldtimer: Lemijev memorijal 

 

 

 

 

 

 

 

U čast preminule legende old tajmer scene u Srbiji, Milana Posaveca Lemija, u ovoj emisiji prikazujemo interesantnu reportažu sa Lemijevog memorijala 

 

 

Budite uz Vrele Gume i NovaS!

 

NovaS, nedelja, 11.30

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery