Online plus

Jeep Club Srbija

2.38KPregleda

Jeep Spirit

Konačno, dobili smo Jeep Club i u Srbiji. Jedna od svetskih marki sa najizraženjim kultnim statusom, koja je sinonim za terensko vozilo će i u našoj zemlji pod svojim okriljem okupiti sve entuzijaste, ljubitelje prirode, i naravno, off-road vožnje

 

Promocija Jeep Cluba Srbija je održana na Mećavniku, a 8. i 9. maja su prisutni gosti bili u prilici da testiraju Jeep vozila po prilično teškim terenima na obroncima Zlatibora i Tare. Organizovane su dve trase, takozvana „meka“ i „tvrda“, gde su za vožnju na lakšoj deonici bili predviđeni Compassi i Patrioti, dok su se u koštac sa težim terenima uhvatili neprikosnoveni Wrangleri, moćni Grand Cherokeeji i sposobni Cherokeeji.

Avanturu koju može da vam pruži jedan Jeep teško da će moći bilo koja turistička agencija. Tu na scenu stupa Jeep Club Srbija, koji brine o svim organizacionim i bezbednosnim aspektima. Obići terene kao što su Tara, Golija, Stara planina ili Đerdapski kraj je doživljaj za sebe, a Jeep Club svojim članovima obezbeđuje kompletnu tehničku podršku, uz edukaciju kako da svojim vozilom u terenskim uslovima upravljate na pravi način.

Učesnici JEEP Off-road ture

Ono što smo i ranije znali, a sada se dodatno uverili je značaj odgovarajućih pneumatika za off-road vožnju. Pored toga, zahtevna terenska vožnja podrazumeva i posedovanje odgovarajuće dodatne opreme i pomagala, ali i tu će vam iskusni vodiči Jeep Cluba dati pravi savet.

Mi smo doživeli avanturu koju ćemo dugo pamtiti, baš kao i ostali učesnici ovog putovanja. Ne treba zaboraviti da veoma važan aspekt ovog događaja čini i očuvanje životne sredine, kao i kultura boravka i kretanja u prirodi. I tu nam je pomogao Jeep Club Srbija, omogućivši nam da uživamo u blagu za koje često nismo svesni da imamo, a to je prelepa priroda u Srbiji.

Tekst: Pavle Barta
Foto: Goran Knežević & Pavle Barta

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery