Vesti

Hyundai objavio dizajnerske skice modela Venue!

Premijera zakazana za 17. april

Hyundai Venue
1.9KPregleda

Hyundai je danas objavio četiri nove dizajnerske skice za nedavno najavljeni model po imenu Venue. Taj krosover će premijerno biti predstavljen 17. aprila na Sajmu automobila u Njujorku.  

Hyundai Venue

Model Venue će u gami kompanije Hyundai biti pozicioniran ispod modela Kona. On će biti najmanji krosover ovog brenda koji će se prodavati u SAD. Pre nekoliko dana se pojavila tizer fotografija, a sada nam ove dizajnerske skice bliže otkrivaju kako će Venue izgledati.

Kada se posmatra od napred, očigledno je da je dizajn modela Venue inspirisan većim modelima Kona i Santa Fe. Na primer, uočljivi su mali, uglasti farovi. Tu je i prednja maska (gril) agresivnog dizajna, ali i šine na krovu.

Letimičan pogled iz profila nam otkriva da bi ovaj krosover mogao da se prodaje kao model sa troja vrata. Na zadnjem delu ovog automobila se ističe lažni difuzor, četvrtaste svetlosne jedinice, suptilni spojler na krovu i slično.

Skice enterijera nam otkrivaju da će kabinom dominirati novi volan i ekran infotejnment sistema koji podseća na tablet. Oko njega se nalaze otvori za vazduh i nekoliko dugmadi ispod njih. Tu su i tri “točkića” preko kojih se pristupa podešavanju klime.

Kada su najavali model Venue, predstavnici kompanije Hyundai su rekli da njegovo ime označava mesto na kome ljudi žele da budu viđeni. Sa druge strane, modeli Kona i Santa Fe su dobili ime po specifičnim lokacijama.

Još uvek nije potvrđeno koje pogonske jedinice će imati ovaj novi krosover. Međutim, to će se promeniti 17. aprila, kada on bude i zvanično predstavljen.

Hyundai Venue

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery