AktuelnoNajava TV emisije

Gledajte Vrele Gume – legalno!

nova epizoda
3.27KPregleda

Šmekerska epizoda za ljude sa ukusom i bez predrasuda

Vrele Gume trenutno možete gledati na tri načina. Premijerno, nedeljom pre podne na televiziji Nova S, uz reprizu sledeće subote. Odmah zatim, na platformi Cinesseum možete pogledati najnovije epizode vaše omiljene emisije. Konačno, i na našem, YouTube kanalu emisija osvane kad -tad. Nema razloga da nas „bindžujete“, niti delite sumnjivim kanalima. Nedelja 17. oktobar od 11:30 na Nova S TV. Vrele Gume po 1103. put! 

 

Test: BMW X4

Prvi u Srbiji smo testirali novi, odnosno restilizovani, BMW X4! I pre nego što je zvanično najavljen u Srbiji, Bavarac sa oznakom X4 20D xDrive ekskluzivno nam je stigao na test sa jedva pređenom trocifrenom kilometražom! U M Sport paketu opreme, ovaj model nas je oduševio, ali i zaprepastio. Kako i sa čim, čućete od čuvenog Sremca, Miodraga Piroškog. 

 

Aktuelno: 150 godina Continentala

Prošle nedelje smo započeli, a ove nastavljamo priču o jednom o najpoznatijih brendova u istoriji automobilske industrije. Veliki nemački Continental ove godine slavi 150 godina postojanja, i samim tim zaslužuje posebno mesto u našoj emisiji. Čućete priču o počecima i razvoju brenda, ali i prve utiske sa testiranja novih WinterContact TS 870 P zimskih pneumatika u izvedbi Continentala.

Nautika: Jedrenje na Dunavu  

Ne damo se pasjoj zimi. Za našu i dušu svih iskonskih nautičara, snimili smo priču o jedrenju na Dunavu. Najlepša evropska reka, jedrenjaci i vetar koji ih pokreće. Ima li šta lepše? Za nas – teško.

 

epizoda Vrele Gume

 

 

Oldtajmer: Datsun 510

U kultnoj i mnogima od vas omiljenoj rubrici oldtajmer, Miroslav Šosberger je iz zaborava dovezao automobil marke Datsun, sa oznakom 510.  O kakvom brendu i modelu iz daleke 1970. godine je tačno reč, odgledaćete u jednom dahu.

 

 

Možda je epizoda puna Nemaca i Japanaca, ali Vrele Gume su dokazani novosadski antifašisti, koje ne poznaju granice i nacionalnosti. I zato –  smrt fašizmu, živele Vrele Gume!  Nedelja 17. oktobar 2021. godine od 11:30 (možda i neki minut ranije), samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1103. put! 

 

Sadržaj: 

 

Test: BMW X4;

 

Aktuelno: 150 godina Continentala;

 

Nautika: Jedrenje na Dunavu;

 

Oldtajmer: Datsun 510.

 

epizoda

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery