Vesti

Ford objavio novi tizer za električni krosover inspirisan modelom Mustang!

Premijera na Sajmu automobila u Los Anđelesu u novembru!

Ford električni SUV
1.13KPregleda

Ford je juče objavio i drugi zvanični tizer za svoj novi električni SUV. Već znamo da će taj model biti inspirisan modelom Mustang, a sad znamo i da će on premijerno biti predstavjen 17. novembra!

Ford električni SUV

Novi, potpuno električni krosover/SUV kompanije Ford će biti predstavljen na specijalnom događaju u Los Anđelesu.

Novi tizer nam otkriva kako će izgledati linije karoserije ovog električnog modela. Na osnovu tih linija uočljiva je veza sa modeom Mustang. Tu mislimo na jake, izražene linije na bočnim stranama, oblik rama prozora, pa čak i dizajn haube. Po svemu sudeći, i farovi i zadnje svetlosne jedinice imaju grafiku koja nam je poznata sa modela Mustang.

Za sada se ne zna puno toga o ovom modelu, osim toga da je reč o potpuno električnom SUV modelu. Očekuje se i da on sa jednim punjenjem može da pređe do 600 kilometara po WLTP standardima. Ovo će biti prvo vozilo kompanije Ford koje je od samog početka zamišljeno kao električno. Biće postavljeno na novu platfomru, i biće dostupno sa pogonom na zadnjim i na svim točkovima.

Prodaja ovog modela će početi krajem 2020. godine. Najnoviji izveštaji sugerišu da će se on zavti Ford Mach-E. Kupci će dobiti i dve godine besplatnog punjenja.

Automobil će biti predstavljen u gotovo produkcijskoj formi, ali to znači da rad na njemu još uvek nije u potpunosti završen.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery