Vesti

Ford najavio novu verziju modela Ford GT!

Premijera na Goodwood Festivalu brzine…

Ford GT Goodwood
1.81KPregleda

Ford će novu verziju modernog GT super automobila predstaviti na Goodwood Festivalu brzine. Ovaj model će premijerno biti predstavljen 4. jula, a sada se pojavio i prvi tizer.  

Ford GT Goodwood

Naime, na tamnoj fotografiji vidimo siluetu GT modela sa masivnim spojlerom. Možda je reč o “one-off” modelu kreiranom posebno za ovaj događaj, možda je reč o novoj trkačkoj verziji modela GT, a možda će to biti i automobil legalan za javne puteve koji će se proizvoditi u ograničenom broju. U svakom slučaju, još uvek nema nikakve zvanične potvrde, tako da se trenunto sve svodi samo na spekulacije.

Jedina stvar koju je američki proizvođač automobila rekao jeste da će “tokom konferencije na Festivalu brzine objaviti nešto vezano za Ford GT super automobil”. To objavu će nam saopštiti Herman Salenbauh i Leri Holt.

Za ovogodišnji Festival brzine Ford nam je spremio puno iznenađenja. Jedno od njih je i lokalna premijera novog Focus ST modela, kao i modela Mustang Shelby GT500. Podsetimo, Ford Mustang Shelby GT500 razvija 760 KS i 847 Nm obrtnog momenta. Oba modela će se takmičiti na trci na usponu.

Na Festivalu brzine će biti predstavljena i Fiesta WRC i drugi.

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery