Vesti

Fisker objavio još jedan tizer za svoj električni SUV!

Otkriveno je i da će taj model premijerno biti predstavljen u decembru…

Fisker SUV
1.22KPregleda

Kompanija Fisker je na društvenim mrežama podelila još jednu tizer fotografiju svog novog, električnog SUV modela. Ta nova fotografija delimično otkriva kako će izgledati dizajn zadnjeg dela automobila.

Ok, I’ll show a bit more of that D-Pillar indicator, that will provide extra safety when you change lanes. All electric…

Posted by Henrik Fisker on Thursday, June 13, 2019

Novu fotografiju je na fejsbuku podelio sam osnivač kompanije, Henrik Fisker. Na njoj vidimo krov automobila sa panelom koji se može ukloniti, osvetljene ručice za otvaranje vrata koje “iskaču” iz karoserije, tanke svetlosne jedinice i pokazivače pravca montirane na D stubovima.

Uz tizer fotografiju, Henrik Fisker je najavio da će ovaj električni SUV premijerno biti predstavljen u decembru. On je ponovo potvrdio da će početna cena ovog modela biti manja od 40.000 dolara.

“Ok, pokazaću vam još mali deo D stuba sa pokazivačima pravca koji će pružati još veću bezbednost prilikom promene trake na putu. Potpuno električni SUV za manje od 40.000 dolara. Premijera ovog decembra”, napisao je on.

Ovaj, još uvek neimenovani SUV će imati masivnu masku na prednjem delu, male farove i LED dnevna svetla. Tu je i veliko vetrobransko staklo. Takođe, ovaj model će biti dostupan sa velnama veličine do čak 22 cola.

Fisker SUV

Ovaj Fisker SUV model će imati dva elektormotora, po jedan za svaku osovinu. Oni će se napajati preko baterije od 80 kWh. To znači da će uvodni model, sa jednim punjenjem, moći da pređe do 483 kilometara puta.

Proizvodnja ovog Fisker modela će početi u narednim mesecima. Automobil će se proizvoditi u SAD, a o tačnoj lokaciji na kojoj će se on proizvoditi tek treba da bude odlučeno.

Fisker SUV

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery