Vesti

Ferrari 812 Superfast Spider stiže u septembru!?

Za sada ništa nije zvanično potvrđeno

Ferrari 812 Superfast Spider
2.05KPregleda

Spekuliše se da će Ferrari početkom septembra predstaviti model 812 Superfast Spider!

Ferrari 812 Superfast Spider

Te spekulacije su se pojavile na Ferrari Chat forumu. Prema tome, ove informacije ne možemo potvrditi, ali ni demantovati.

Naime, to da Ferrari radi na modelu 812 Spuerfast sa otvorenim krovom može predstavljati iznenađenje za mnoge. Pogotovo, ako u obzir uzmemo činjenicu da se F12 nikada nije prodavao u Spider varijanti. Takođe, model Ferrari 599 koji je bio njegov prethodnik je imao verziju sa otovorenim krovom, ali je to bilo ograničeno izdanje u formi SA Aperta.

Naime, članovi gore pomenutog foruma tvrde da su dobili VIP pozivnice od proizvođača iz Maranela. Oni navode da ih Ferrari poziva na ekskluzivno otkrivanje modela 812 Superfast Spider. Međutim, neki tvrde da su pozivnicu dobili za 2. septembar, a neki pominju 5. i 7. septembar. To bi moglo značiti da će Ferrari prezentaciju ovog modela (ako je zasita bude bilo) održavati različitim danima u različitim regionima.

Za razliku od modela SA Aperta, Ferrari 812 Suprfast Spider će biti normalan serijski model. Navodi se da će se on proizvoditi ograničeni vremenski period, te nam ostaje da vidimo koliko će njegova proizvodnja trajati.

Kako se spekuliše, Ferrari je odlučio da za taj model koristi sklopivi tvrdi krov sa mehanizmom sličnim kao kod modela 488 Spider. Članovi formu navode i da će on imati isti agregat kao 812 Superfast Coupe. To naravno znači atmosferski 6.5-litarski V12 koji razvija impresivnih 789 KS. Sva ta snaga se šalje zadnjim točkovima.  

Ferrari 812 Superfast Spider

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery