AktuelnoVesti

Električni model iz Kragujevca sve izvesniji

6.97KPregleda

Električni Fiat Centoventi iz Šumadije

 

 

Kako piše agencija Beta, pozivajući se na portal InfoKG, do kraja meseca se može očekivati zvaničan sastanak najvišeg rukovodstva Srbije i Stelantisa, povodom objave da će se u Kragujevcu proizvoditi jedan od Fiat električnih modela.

 

 

 

 

Prema strukturi FCA fabrike u Kragujevcu ali i prema razvijenim modelima koji su spremni da uđu u proizvodnju,  izvesno je da to bude Fiat Centoventi, odnosno električna verzija najmanjeg Fiata bazirana na filozofiji modela Panda.

 

 

 

Fiat Centoventi

 

Ukoliko dođe do ove realizacije, može se reći da će sa proizvodnih traka u srcu Šumadije izlaziti jedan od najmodernijih malih električnih automobila.

 

 

Držimo palčeve!!!

Izvor: Beta

 

4 Komentara

  1. Prednja maska mi malo lici na nasu njuskicu od kravice , o tome su mogli dizajneri da povedu vise racuna ali kako mi je Panda omiljena limuzina i ako lici ovaj elektricni na Pandu makar sa strane ako ne od anfasa to je nesto sto bi bilo najbolje i za grdjane Srbije i za Srbiju . Novo je ipak novo i mnogo bolje od polovnog , polovni je macka u dzaku ili macketina u dzaku , ja bih preporucila da se ispitaju sva vozila kojima su se dogodile velike nesrece da li su prvo kupljeni kao polovni automobili i kako su oni popravljani i da li su dobro popravljani pre nesreca i pre nego sto ih je neko kupio u Srbiji .

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery