AktuelnoEmisijaNajava TV emisije

Dominacija električnih automobila u novoj epizodi

2.03KPregleda

Emisija Vrele Gume i električni automobili juče, danas i sutra

 

Nova epizoda emisije Vrele Gume u potpunosti će obeležiti električni automobili. Metaforički rečeno, „juče“ je Jaguar I Pace bio Automobil godine, danas je to Volkswagen ID.4, a sutra stiže performantni Audi A6 e-tron. Sva tri modela tema su nove epizode, a biće nešto i za ljubitelje nautike i oldtajmera. Nedelja 25. april u 12:05, samo na televiziji Nova S. Ne propustiti! 

 

Test:  Jaguar I Pace

Automobil godine 2019. konačno na Vrele Gume testu. U potpuno novom seksi ruhu, ova električna „maca“  ostavila nas je bez daha. 400 konjskih snaga, AWD pogon, 90 kW/h kapaciteta baterije, preko 300 kilometara „suve“ električne vožnje, 4 ipo sekunde do 100 km/h…

 

električni automobili

 

Da li je sve tako idealno kao što zvuči, vredi li celih 100 hiljada evra i postoji li bolji električni automobil trenutno na tržištu, odgovara doajen običnog automobilskog i lider električnog automobilskog novinarstva kod nas, Miodrag Piroški.

 

električni automobili

 

Nautika: HH50

Vremenske prilike još uvek nas onemogućavaju da izađemo na reku i sami testiramo neki čamaca iz bogate domaće ponunde. Dok željno iščekujemo sunce i radujemo se Dunavu, rubriku nautika punimo sadržajem sa dalekih mora. Za iskusne jedriličare donosimo priču o katamaranu HH50. Ovaj HaHa stvarno nije šala.

 

 

Aktuelno: koncept Audi A6 e-tron

Vraćamo se priči zvanoj električni automobili. Tri psrtena iz Ingloštada najavljuju atraktivni elektromobil sa 476 KS i quattro pogon, A6 e-tron. Impresivna autonomija od 700 kilometara čiste električne vožnje, aerodinamičnost i visoke performanse biće karakteristike Audijevog aduta u novoj eri automobilske stvarnosti.

 

električni automobili

 

Vesti: VW ID.4 – Svetski automobil godine

Drugi put u tri godine žiri od 94 eminentna automobilska poznavaoca za najbolji automobil na svetu bira – elektromobil. Nakon pomenutog Jaguara I Pace, ove godine je to Volkswagen ID.4. Drugi model u ID seriji najavljen je kao nova vrsta nemačkog narodnog automobila koja će pokoriti segment. Sada je dobio ovo prestižno prinanje, a uskoro ga očekujemo i na našem tržištu i naravno Vrele Gume testu.

 

električni automobili

 

Oldtajmer: Mercedes 190

Imamo nešto i za ljubitelje starih dobrih SUS motora. Bilo da ste hejter elektromobila ili samo fan dobre automobilske klasike, Mercedes 190 sigurno će vam biti omiljeni automobil u ovonedeljnoj emisiji Vrele Gume. Ovaj konkretan model datira iz  1986. godine, a Miroslav Šosberger se potrudio da za vas štutgartsku legendu rasklopi „do poslednjeg šrafa“.

 

Mercedes 190

 

Nedelja u 12:05, Nova S TV. Emisija Vrele Gume po 1079. put! Sadržaj:

 

Test:  Jaguar I Pace;

 

Nautika: HH50;

 

Aktuelno : Audi A6 e-tron;

 

Vesti: VW ID4 – Svetski automobil godine 2021;

 

Oldtajmer: Mercedes 190.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery