AktuelnoNajava TV emisijeVesti

Dobro jutro, džez(v)eri!

Zemlja, voda, vazduh - nema odmora za Vrele Gume!

1.8KPregleda

Vrele Gume klasik: Jazz, Galeb, Mercury…

 

Dobro jutro, majstori! U nedelju vas sigurno neće umoriti Vrele Gume bi-bap podnevni. Za prvi avgustovski i još jedan vreli dan, legendarna emisija spremila vam je koktel od kojeg će vam bar malo biti bolje.

Nedelja 01. avgust 2021. godine u 12:05, samo na Nova S TV. Vrele Gume po 1092. put! 

 

Test:  Honda Jazz Crosstar

Posle deset godina, novi Jazz je ponovo na našem tržištu, a posle dužeg vremena jedna Honda na našem testu. Zašto je Jazz Crosstar jedan od najskupljih predstavnika „obične“ B kategorije, koje su mu skrivene prednosti, ali i očigledne mane, pogledajte u još jednom detaljnom „sken(j)-testu“ našeg i vašeg Miodraga Piroškog.

Nautika: Mercury motori

Kada je reč o nautici i vanbrodskim motorima, jedna stvar je sigurna. Mercury motori su broj jedan na vodi. Tu nema spora. U narednim epizodama predstavićemo vam novu paletu ponude ovog lidera na tržištu vanbrodskih motora, ali i neke od plovila gde su ovi agregatni nautički giganti našli primenu. Ljubitelji nautike, ne propustite ovo!

 

Aktuelnosti: Hopium Machina

U rubrici posvećenoj novostima iz sveta u pokretu, izdvojili smo jedno napredno rešenje iz budućnosti. Francuski proizvođač, Hopium, konstruisao je svoj prvi „vodonično-električni“ prototip, a knjiga porudžbina je već otvorena. Izgleda zaista moćno, zar ne?

 

 

Oldtajmer: Galeb G2

Za kraj emisije, jedan avijatičarski klasik. I to kakav. Legendarna jugoslovenska letelica, Galeb G2. Miroslav Šosberger i sjajna ekipa avijatičara pričaju vam o prvom ikada napravljenom Galebu G2 1961. godine, kao i serijskom modelu iz 1968. Restaurirani i kao novi. Da li je popularni Šos otišao na probni let, ili je ipak ostao na zemlji?

 

Galeb G2

 

Dominacija na zemlji, vodi i u vazduhu. Za Vrele Gume nema pauze i letnjeg odmora. A ni vrućine, jer su ipak Vrele. Nedelja 01. avgust od 12:05 na Nova S TV. Ne propustiti ni za živu glavu!

 

Sadržaj: 

Test:  Honda Jazz Crosstar;

Aktuelno: Hopium Machina;

Nautika: Mercury motori;

Oldtajmer: Galeb G2. 

 

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery