Vesti

Dacia Duster Pick-up uskoro na tržištu!

Zvanična potvrda stigla iz kompanije Renault

Dacia Duster pikap koncept
3.97KPregleda

Francuski Renault, koji je vlasnik rumunskog proizvođača automobila Dacia, nedavno je potvrdio da uskoro stiže pikap verzija popularnog rumunskog SUV-a, modela Duster. 

Dacia Duster pikap koncept

Naime, ovo nije prvi put da se govori o pikap verziji modela Dacia Duster. Pre dve godine je nastao „koncept“ model kog možete videti na fotografijama.

Za sada se malo zna o Duster pikapu. Međutim, generalni direktor Renault-a u Rumuniji, Hakim Butehra, je naveo da će to vozilo biti namenjeno komercijalnoj upotrebi. Drugim rečima, neće biti „lifestyle“ model kao Renault Orocha. 

To znači da će i novi pikap model pratiti filozofiju kompanije Dacia. Naravno, mislimo na to da će njegova cena biti prihvatljiva za novčanik većine ljudi. 

U svakom slučaju, ako sve prođe kako je planirano, Dacia Duster pikap će se na tržištu naći već od ove godine.

Dacia Duster pikap koncept

2 Komentara

  1. duster oroch se vec nekoliko godina prodaje u juznoj americi, dupla kabina i pikap prostor na bazi dustera. meni deluje jako zanimljivo, s obzirom da sam sa obicnim dusterom presao preko 30000 km (po asfaltu i sumskim putevima)

    https://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Duster_Oroch

    The Renault Duster Oroch is a double cab pickup truck produced by the French manufacturer Renault for the South American market since September 2015.

    1. Ja baš htio pitati da li će biti sa 4 vrata. Ovo već ima smisla. Kad pogledaš malo bolje, na tržištu i nemaš radnih pick-up modela (svi su ekstremno skupi sa bi bili isplativi) , ovo će biti jedini

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery