Tjuning

Da li vam se dopada ovaj tjunirani Jeep Wrangler?

Izgleda kao pravo čudovište

Jeep Wrangler tjuning
1.95KPregleda

Aukcijska kuća RM Sotheby’s je nedavno objavila da prodaje jedan izuzetno neobičan Jeep Wrangler. Reč je o tjuniranom modelu koji je modifikovan u velikoj meri.

Jeep Wrangler tjuning

U oglasu nije navedeno da li je ovaj Wrangler iz 2017. godine modifikovan od strane neke tjuning kuće, ili je reč o projektu njegovog prethodnog vlasnika. U svakom slučaju, pred nama je jedan od najagresivnijih Wrangler modela koje smo videli. Očekuje se da se proda po ceni između 40 i 50 hiljada dolara.

Modifikacije kreću od prednje strane gde možemo videti Rock-Slide Engineering branik sa Smittybilt X20 vitlom. Tu je i jedinstvena hauba. Ipak, ovaj Wrangler se možda najviše ističe kada se posmatra iz profila. Razlog za to su jedinstvene felne od 22 cola sa off-road pneumaticima. Takođe, naglašeni su i “lukovi” iznad točkova.  Ističu se još i DV8 elektronske stepenice i jedinstvene ručice za otvaranje vrata. Na zadnjem delu se ističe rezervni točak i naravno, “aftermarket” branik.

Ispod haube ovog čudovišta se krije poznati nam 3.6-litarski Pentastar V6 agregat FCA grupacije. U ovom slučaju, on je nadograđen Magnuson TVS 1320 kompreosorom i jedinstvenim izduvnim sistemom. Nisu objavljeni podaci ni o broju konjksih snaga ni o broju obrtnog momenta. Međtuim, znamo da se snag ana sve točkove prenosi putem automatske transmisije.

Pogled u kabinu nam otkriva infotejnment sistem izrađen po želji vlasnika, Alpine zvučnici i Rockford Fosgate pojačalo. Tu su i nova sedišta i meki, sklopivi krov.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery