Vesti

Da li vam se dopada ovaj BMW 330i M Sport u “Sunset” narandžastoj boji?

Dolazi u paketu sa M Performance delovima

BMW 330i M Sport
3.54KPregleda

Potpuno nova BMW Serija 3 tek je počela da nalazi svoje nove domove širom planete. To znači da ljubitelji automobila koji taj model uoče, odmah to podele sa ostatkom sveta. Jedna od najzanimljivijih varijanti nove Serije 3 je svakako ona koja nosi oznaku BMW 330i M Sport.

BMW 330i M Sport

Međutim, oni kojima je cilj da privuku pažnju, gotovo uvek se odluče za odvažnu boju spoljašnjosti. Ako pogledamo paletu dostupnih boja na sajtu bavarskog proizvođača, jasno nam je da izbora ima puno. Međutim, ona koja se najviše ističe i koja, po mišljenju autora ovog teksta, savršeno pristaje novoj Trojci, jeste “Sunset” narandžasta.

Naime, ova boja se smatra dodatnom opcijom i košta oko 500 evra. U tu boju je ofarban i model BMW 330i M Sport koji je trenutno izložen u prodajnom salonu bavarske kompanije u Abu Dabiju. Osim ove boje, na ovom modelu se ističu još i crna “kidney” maska sa M linijama, M Performance paket opreme i felne veličine 20 cola u dve boje.

Zahvaljujući tim točkovima, “Sunset” boji i M dodacima na karoseriji, ovaj BMW 330i M Sport izgleda dinamičnije.

Kada je reč o enterijeru, on je izrađen od potpuno crne kože na kojoj se ističu kontrastni šavovi. Tu su i detalji od aluminijuma na komandnoj tabli i centralnoj konzoli.

Što se mehanizacije tiče, četvorocilindarski agregat radne zapremine dva litara koji se krije pod haubom ovog modela razvija 254 konjskih snaga i 400 Nm obrtnog momenta. Snaga se prenosi samo na zadnje točkove (nema xDrive sistema). Zahvaljujući tome, ovaj model iz mesta do 100 km/h ubrzava za 5,8 sekundi.

Mi smo imali prilike da testiramo novu Seriju 3 u 320d xDrive varijanti, a više o tome možete naći ovde.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery