Vesti

Ovaj Porsche Panamera je zaplenjen iz bizarnog razloga!

Policija nije imala milosti

Porsche Panamera zaplenjen
924Pregleda

Folije umesto lakiranja postale su sve češća pojava. Razloga je više. One su često jeftinije od samog lakiranja, nudi se veći broj opcija, a nekima je posebno zanimljivo to što su u ponudi i određene upečatljive boje i dezeni.

Porsche Panamera zaplenjen

Jedna od njih je i zlatna folija koju odaberu oni koji žele biti sigurni da će biti primećeni gde god se da prođu svojim automobilom. Upravo za takvu foliju se odlučio vlasnik ovog Porsche Panamera. Međutim, na kraju je zažalio zbog toga.

Zašto? Osim slučajnih prolaznika i drugih učesnika u saobraćaju, njegov automobil u Hamburgu je primetila i nemačka policija. Kako prenosi nemački Morgen Post, 31-godišnji vlasnik ovog automobila je zaustavljen od strane policije.

Prema proceni policajaca, njegov Porsche Panamera zaslepljuje druge učesnike u saobraćaju. Procenjeno je da zbog blještave folije njegov automobil ugrožava bezbednost u saobraćaju. Naređeno mu je da foliju skine sa vozila, nakon čega je pušten uz opomenu.

Međutim, on je i nakon toga zadržao zlatnu foliju. Na njegovu nesreću, policija ga je opet primetila, nekoliko dana kasnije. Ovoga puta oni nisu imali obzira prema vlasniku automobila, te su mu ključevi oduzeti, a Panamera je zaplenjen. Vlasnik automobila je pored toga što je ostao bez vozila dobio i kaznu za ugrožavanje bezbednosti.

Šta vi mislite? Da li automobil presvučen ovakvom folijom zaista ugrožava bezbednost u saobraćaju i da li je vlasnik dobio zasluženu kaznu?

Pišite nam u komentarima…

3 Komentara

  1. Naravno da ne ugrožava zbog refleksije, to su neviđene gluposti koje se pre kod nas mogu videti nego u Nemačkoj, pa sam malo i iznenađen od strane dosta realne nemačke policije. Možda malo bode oči, skreće pažnju pa zbog toga…

    1. И ја мислим да не угрожава… једино би било оправдано, кад би постојала полиција за – добар укус.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery