Vesti

Da li su ovo prve fotografije restilizovanog BMW Serije 7?

Nove fotografije

Restilizovani BMW Serije 7
1.9KPregleda

Čini se da bavarci imaju problema da dizajn restilizovanog BMW Serije 7 održe u tajnosti pre zvanične premijere.

Restilizovani BMW Serije 7

Naime, juče smo imali priliku da vidimo dve fotografije prednjeg dela restilizovane Serije 7. O tome više možete pročitati ovde.

Danas su se na BMW Blogu pojavile nove fotografije na kojima se vidi ovaj model. Njih je, kako se navodi, postavila osoba koja je zadužena za onlajn konfigurator modela bavarskog proizvođača.

Na njima se vidi restilizovani BMW Serije 7 u nekoliko varijanti za koje se veruje da su 750Li, M760Li, M Sport i Luxury. One otkrivaju spoljašnji dizajn ovog luksuznog sedan modela iz nekoliko uglova.

Restilizovani BMW Serije 7

Ako se ispostavi da je na slikama zaista “prava stvar”, onda da kažemo nešto o dizajnu. Naime, prednjim delom restilizovane Serije 7 dominira masivna “kidney” (bubreg) maska (rešetka) hladnjaka. Ona podseća na onu koja se nalazi na nedavno predstavljenom modelu X7. Tu su i novi farovi i redizajnirane zadnje svetlosne jedinice povezane tankom linijom. Za sada nema fotografija enterijera, ali na osnovu ranijih špijunskih fotografija znamo da će ovaj model imati digitalnu instrument tablu i ažurirani infotejnment sistem.

Restilizovani BMW Serije 7

Još uvek nije poznato koji će se agregati naći u restilizovanom BMW Serije 7. Međutim, pretpostavlja se da će pogonske jedinice biti preuzete sa modela Serije 8 i X7. Nešto kasnije će se benzinskim agregatima u evropi pridružiti i dizel agregati i PHEV pogon.

Na BMW Blogu se navodi da će restilizovani BMW Serije 7 zvanično biti predstavljen tokom sledeće nedelje. Takođe se veruje da će javna premijera i zvanično biti održana na Sajmu automobila u Ženevi u martu.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery