Vesti

Da li je BMW X7 najbolji luksuzni SUV sa tri reda sedišta?

Video

BMW X7 - Doug DeMuro
3.39KPregleda

Iako segment luksuznih SUV modela sa tri reda sedišta nije prenatrpan modelima kao neki drugi segmenti, u njemu „caruju“ neki ozbiljni igrači kao što su Mercedes-Benz GLS ili Lincoln Navigator. Sada je tu i novi igrač koji cilja ka samom vrhu. Reč je o modelu BMW X7.

BMW X7 - Doug DeMuro

Upravo taj model, u xDrive40i varijanti je Dag DeMuro detaljno opisao u svojoj recenziji. Ispod haube ovog BMW X7 krije se redni trolitarski TwinPower šestocilindraš koji razvija 335 konjskih snaga.  

Po njegovom mišljenju, izuzetno je teško naći manu modelu BMW X7. DeMuro je posebno impresioniran kvalitetnim enterijerom ovog modela, sistemima za bezbednost i modernom tehnologijom. On je naveo i da je kabina ovog modela izuzetno komforna i tiha, uprkos tome što ima tri reda sedišta.

Takođe, uprkos činjenici da je reč o xDrive40i, a ne najperformantnijoj xDrive50i varijanti, DeMuro je impresioniran performansama. Naime, ovaj model iz mesta do 100 km/h ubrzava za 6,1 sekundu. To možda nije impresivno za super automobile, ali s obzirom da je reč o automobilu koji je težak gotovo 2.500 kilograma, to je i te kako sjajna cifra.

BMW X7 - Doug DeMuro

DeMuro je naveo i da je X7 stabilniji od modela X5. U svakom slučaju, pogledajte video i saznajte šta sve to ima ovaj novi luksuzni SUV iz Minhena. U komentarima nam pišite šta vi mislite o ovom modelu.

Fotografije: Screenshot/Youtube

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery