Vesti

Da li je Aurus Arsenal „Rolls-Royce u segmentu minivenova“?

Nove fotografije i detalji

Aurus Arsenal
2.38KPregleda

Ako ste se ikada zapitali kako bi Rolls-Royce izgledao kao miniven, onda ste upravo dobili odgovor na to pitanje. Naime, kompanija Aurus je na društvenim mrežama postavila nove fotografije svog modela po imenu Arsenal.

Aurus Arsenal

Prateći stope modela Senat, Arsenal ima masivnu pravougaonu rešetku (grille). Sa njenih bočnih strana se nalaze uski farovi i veliki usisnici za vazduh sa hromiranim detaljima. Tu je i hauba koja izgleda potpuno isto kao ona sa ultra-luksuznog sedan modela Senat.

Iako prednji deo asocira na luksuz, profil i zadnja strana su potpuno podređeni praktičnosti. Naime, visoko postavljeni krov i klizna zadnja vrata jasno ukazuju na to da je Arsenal zapravo kombi. Tu su i veliki pragovi.

Predstavnici kompanije Aurus nisu otkrili puno toga o modelu Arsenal. Međutim, ovaj „miniven“ je već nekoliko puta viđen u koloni vozila koja predstavljaju pratnju predsednika Putina. Uprkos nedostatku zvaničnih detalja, pretpostavlja se da će ovaj model imati hibridni pogonski sklop sa V8 agregatom koji razvija 590 konjskih snaga (440 kW) i 880 Nm obrtnog momenta.

Predstavnici kompanije Aurus su naveli da će i ovaj model biti baziran na modularnoj platformi. Zahvaljujući tome će moći lako da se menja dužina, međuosovinsko rastojanje i tip vozila.

Od ostalih vesti koje se tiču kompanije Aurus, pojavio se novi tizer koji ukazuje na to da ruski brend ulazi u svet auto-moto sporta. Video ne otkriva puno, ali se pretpostavlja da će se Aurus povezati sa ruskim G-Drive timom. To je još uvek nezvanično. Uskoro ćemo znati više o tome.

1 Komentar

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery