970_250_eko
AktuelnoVesti

Citycoco električni skuteri osvajaju Srbiju

1.71KPregleda

Električna gradska mobilnost dobija novu bitnu tačku u Citycoco skuterima i motociklu

 

Na Auto Moto Berzi koja se održava od 02.-04.10.2020. godine u Novom Sadu, posetioci ali i čitava domaća javnost će imati priliku da upoznaju novi brend elektro skutera i morocikala.

 

 

 

Citycoco električna vozila doo, uvoznik i distributer skutera i motocikala na električni pogon, ove godine na Auto Moto Berzi u Novom Sadu, premijerno izlaže tri modela elektro vozila, dva skutera i jedan maxi skuter, koji je zapravo i prvi motocikl na električni pogon atestiran u Srbiji.

 

Na navedene modele pored standardnih garancija, distributer obezbeđuje garanciju od 2 godine ili 20.000 km na Li-ion bateriju, koja je najbitniji deo svakog elektro vozila.

 

 

Za vreme trajanja Auto Moto Berze, distributer kupcima poklanja dodatnih godinu dana ili 10.000 km na bateriju. Tokom izlaganja potencijalni kupci će biti u prilici da testiraju izložene modele.

 

Ujedno, promocija Citycoco skutera na Auto Moto Berzi pružila je i priliku da testiramo neki od modela, pa već u narednim emisijama Vrele Gume TV serijala na TVNovaS i na portalu Vrele Gume možete očekivati realne recenzije kvaliteta i upotrebljivosti ovih modela.

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery