Vesti

Chevrolet Corvette C8 – sutra premijera, 27. jula na američkom „Konkursu elegancije“!

Jedan od najišečkivanijih modela u nedavnoj istoriji autoindustrije!

Chevrolet Corvette C8
1.31KPregleda

Nova Chevrolet Corvette C8 će svetu biti predstavljena sutra, u Kaliforniji. Međutim, ovaj model će biti izložen i na „Konkursu elegancije“ u predgrađu Detroita, pre kraja meseca, 27. jula.

Chevrolet Corvette C8

Tada će potpredsednik dizajna kompanije GM, Majkle Simko, govoriti o dizajnu ovog vozila. On će pričati i o razvoju novog sportskog automobila. U tome će mu se pridružiti i drugi zvaničnici i dizajneri kompanije GM, među kojima je i Tom Piters, nekadašnji šef dizajna za model Corvette.

„Konkurs elegancije u Americi ima dugu istoriju, i predstavlja omaž dizajnu automobila“, rekao je Simko. „Oni koji budu pristuni će biti u prilici da čuju zanimljive priče od naših glavnih dizajnera“, dodao je on. Međutim, ulaznica za taj događaj košta 65 dolara.

Nova Chevrolet Corvette C8 je jedan od najiščekivanijih automobila u skorijoj istoriji autoindustrije. Pre svega nekoliko danas su se pojavile fotografije enterijera. Ističe se volan sa dva kraka, velika digitalna instrument tabla, ekran infotejnment sistema, i slično… Sve u svemu, dizajn enterijera predstavlja veliki iskorak u odnosu na enterijer prethodne generacije (C7).

Chevrolet Corvette C8

Više o ovom modelu možete pronaći na sledećim linkovima:

Nove fotografije enterijera modela Chevrolet Corvette C8!

Da li je ovo zadnji deo modela Chevrolet Corvette C8!?

Da li će nova Corvette C8 ovako izgledati?

Ostavite komentar

Top Reviews

Video Widget

gallery